A United 2010-ben: Szavazások eredménye

Lezárult a cikksorozathoz tartozó összes szavazás, így az eredmények kiértékelését osztjuk meg az olvasókkal.


Korábban olvashattatok egy több részes (1.rész, 2.rész, 3.rész) összefoglalót a Manchester United játékosainak a 2010-es naptári évben mutatott teljesítményeirõl.

Az ezekhez tartozó szavazások lezárultak, lássuk az eredményeket:


Kapus poszt:

A kérdésre, hogy ki volt a 2010-es év legjobb kapusa 204 szavazat érkezett. Négy lehetséges alany szerepelt itt, Ben Amos, Ben Foster, Edwin Van der Sar és Tomasz Kuszczak. A várt fölény meg is mutatkozott az eredményen. A két Benre és Kuszczakra 1-1 szavazat érkezett, míg Van der Sar 201 szavazatot begyûjtve hozta a kötelezõt. Így a 2010-es Manchester United Álomcsapat a ManUtdFanatics.hu olvasóinak szavazatai alapján Edwin Van der Sar nevével kezdõdik.


Védelem:

Ennél a résznél már jóval több név közül lehetett választani. Vidic, Evra, Ferdinand, Brown, Jonny Evans, O'Shea, Gary Neville és Rafael kerültek fel a listára. A gyõztes kiléte itt sem volt kérdéses, Nemanja Vidic a 203 szavazatból 150-et tudhat magáénak. A második helyen Patrice Evra végzett 28 vokssal, míg a dobogó legalsó fokára a brazil Rafael Da Silva került 16 szavazattal. Rio Ferdinand 8 szavazattal, míg Evans egy vokssal szerénykedhetett. A többieknek senki nem szavazott bizalmat. Így tehát a védelem felállása nem meglepõ módon: Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra.


Középpálya:

Szoros eredmény lett a középpálya szavazásán. 182 szavazat jött összesen, mind a nyolc feltûntetett játékos kapott voksokat. Az elsõ helyen 58 szavazattal Luis Nani végzett, õt követte Darren Fletcher 36 ponttal. Kicsit meglepõ, de csupán egy szavazattal Fletcher mögött a majd fél szezont kihagyó Antonio Valencia futott (nála ez így most kicsit morbid) be a harmadik helyre. Nyomában a veterán Paul Scholesszal, aki 26 szavazattal a negyedik lett. További sorrend: Park Ji-sung(13), Giggs(6), Carrick(4), Anderson(4)


Csatárok:

Kevés név került a listába, csupán négyen osztoztak a helyeken leginkább, a többiek nagyon kevés szerepet kaptak az elmúlt évben. A két leggólerõsebb támadónk végzett az elsõ két helyen. A 187 szavazó közül 102-en Wayne Rooneyt pártolták, míg 72-en Dimitar Berbatov mellett tették le voksukat. A nyáron érkezõ Javier Hernandezt meglepõ módon tizenhárman az év támadójának gondolták, míg Michael Owen (aki a leggólérzékenyebb lett) egyetlen szavazatot sem kapott.


Így tehát kijelenthetõ, papírforma eredmény született a 2010-es évet figyelembe véve. A ManUtdFanatics.hu olvasói alapján tehát az elmúlt esztendõ álomcsapata:

Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Fletcher, Scholes, Nani - Berbatov, Rooney
Cserék: Kuszczak, Evans, Park, Hernandez, Giggs, Carrick, Anderson


Sorrend a kapott szavazatok alapján:

Edwin Van der Sar 201
Nemanja Vidic 150
Wayne Rooney 102
Dimitar Berbatov 72
Luis Nani 58
Darren Fletcher 36
Antonio Valencia 35
Patrice Evra 28
Paul Scholes 26
Rafael Da Silva 16
Park Ji-sung 13
Javier Hernandez 13
Rio Ferdinand 8
Ryan Giggs 6
Michael Carrick 4
Anderson 4
Jonny Evans 1
Tomasz Kuszczak 1
Ben Foster 1
Ben Amos 1
 

 

Minden szavazónak köszönjük, hogy részt vállalt a felmérésben!


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!