Morgan Schneiderlin elsõ interjúja

Röviddel Manchesterbe érkezése után Morgan Schneiderlin, a United legújabb szerzeménye már interjút is adott az MUTV-nek.


Üdvözlünk a Manchester Unitedben Morgan. Milyen érzés itt lenni?

Egy valóra vált álom. Még most is csak nehezen fogom fel. Ez a legnagyobb klub a világon. Egész eddigi életemben ezért dolgoztam és most itt vagyok. Nagyon boldog és büszke vagyok. Ez a nap egy új élet kezdetét jelenti számomra. Egy jóval nehezebb életét, de készen állok és alig várom, hogy játszhassak.

 

Mekkora hatással volt a döntésedre nézve az, hogy Louis van Gaal a United menedzsere?

Óriási. Õ az egyik legjobb menedzser a világon. Rendkívül tapasztalt és a világ legjobb csapatát irányítja. Ahogy beszéltem vele láttam, hogy nagy dolgokat akar véghezvinni Manchesterben. Megértette velem, hogy mit is jelent ennek a klubnak a része lenni. Segített, hogy tudjam, mi a helyes és segít, hogy fejlõdjön a játékom. Jelentõs része volt abban, hogy ide akartam igazolni és nagyon várom a közös munkát. Fiatal vagyok még és tudom, hogy sokat fejlõdhetek itt.

 

Már 2008 óta a Southampton csapatánál játszol. Egyre jobb és jobb lettél az évek alatt és még mindig csak 25 éves vagy. Mire számíthatunk tõled?

Közel sem mondanám, hogy kész "projekt" vagyok. Minden egyes évben, amikor játszottam, az volt az érzésem, hogy bár elértem egy szintet, de megy ez még jobban is. Rengeteget tanultam a Southamptonnál és ezért rendkívül hálás vagyok. Köszönettel tartozom minden egyes embernek, aki eddig segített. És tudom, hogy köszönettel fogok tartozni azoknak a remek embereknek, akik innentõl fognak segíteni nekem.

 

Már léptél pályára az Old Traffordon a Southampton színeiben. Milyen érzés lesz számodra a vörös mezben kifutni a pályára 75000 szurkoló elõtt?

Csodálatos. Emlékszem, amikor elõször játszottam az Álmok Színházában azt mondtam magamnak, hogy ez a világ legjobb stadionja, a légkör félelmetes, a közönség pedig leírhatatlan, hogy mire képes a csapatért. Alig várom, hogy hétrõl-hétre átélhessem ezt a csodát. Bár a Southamptonnal sem éreztem magam sikertelennek, a Uniteddel meg akarok nyerni mindent, amit csak lehet.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!