Érdekesség: Schneiderlin statisztikája 2015. január 11.

Egy hideg januári estén 2015-ben a Southampton 1988 után újra legyõzte hazai pályán a Manchester Unitedet. Morgan Schneiderlin kimagasló teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy Louis van Gaal célkeresztjébe került a nyár folyamán.


A Szentek a széleken Steven Davies és Victor Wanyama jóvoltából, valamint középen Schneiderlin támogatásával nemcsak, hogy megnehezítették a Vörös Ördögök védelmének életét, de hosszú idõ után Dusan Tadic második félidõben szerzett találatának köszönhetõen 1-0-ra legyõzték Louis van Gaal csapatát az Old Trafford közönsége elõtt. 

 

 

A United legújabb igazolása nem ismert kegyelmet a pályán és teljesítményével messze kimagaslott nem csak csapattársai, hanem a United játékosai közül is. Nagyobb távolságot (12,06 km) tett meg futva a mérkõzés során, mint bármelyik új csapattársa, eközben pedig több sprintet (60) csinált mint bárki a Vörös Ördögök közül. Csupán Daley Blind volt képes ugyanannyi alkalommal (6) labdát szerezni, mint a francia.

 

 

Passzpontosságban is kimagasló eredményt ért el. Többek közt a United spanyol duóját, Matát és Herrerát is felülmúlta 94,9%-ban pontos passzaival. Morgan stílusa a szilárdság és kreativitás finom elegye. A játékos valósággal ragyogott az Old Traffordon. Mindenkinek megmutatta, hogy a Southamptonnál eltöltött évek során mennyit fejlõdött a játéka. 2015. január 11. Ezt a dátumot érdemes megjegyezni, mert ezen a napon a francia végérvényesen felhívta magára a United figyelmét és ezáltal Louis van Gaal egyik elsõdleges célpontjává vált a nyári átigazolási szezonban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!