Mata: A Manchester United a PL trófeáért megy idén!

Juan Mata szerint a Manchester United fõ célja, hogy a 2015/2016-os idényben újra Manchester vörös része érjen fel Anglia csúcsára és a United emelje magasba a bajnoki trófeát. Cél a bajnoki cím!


Juan Mata a Sky Sports News HQ-nak mondta el, hogy a United idén a bajnokság megnyerését tûzte ki legfontosabb céljául.

 

"Mindannyian úgy gondoljuk, hogy minden szükséges lépést meg kell tennünk annak érdekében, hogy a United azt tegye ismét, ami a világ legtermészetesebb dolga, amit ez a klub maga jelent - trófeákat nyerni! Ki kell harcolnunk a bajnoki címet!"

 

"Ebben a szezonban szeretnénk megadni a szurkolóinknak azt, amit megérdemelnek. Elképesztõ támogatást kapunk tõlük, jóban-rosszban."

 

 

A 27 éves spanyol az amerikai túra elsõ mérkõzése után (1:0, Club America) elmondta azt is, hogy bár két neves és tehetséges középpályást is igazolt csapata, Schweinsteiger és Schneiderlin személyében, nem érzi veszélyeztetettnek a helyét.

 

"Ha egy top csapatban játszol, tudod, hogy a legjobb teljesítményed és formád kell nyújtanod, mert könnyen kiszorulhatsz a kezdõbõl. De én bízom magamban. Egy ilyen csapatban, mint a Manchester United, mindig versenyben vagy!"


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!