Smalling vállalná a harcot Ramosszal

Chris Smalling nem rettenne meg attól a helyzettõl, ha esetleg Sergio Ramos a Manchester Unitedhez igazolna, és ezzel riválisává válna a védelem tengelyében.


Információk szerint a Vörös Ördögök vezetõsége közölte a Real Madriddal, az egyetlen mód, ahogy leigazolhatják idén nyáron David de Gea-t, ha cserébe bevonják az üzletbe Sergio Ramost is.

 

A középhátvédet posztja legjobbjai között jegyzik Európában, a válogatottban elért világ-, és Európa-bajnoki címei mellett a Királyi gárdával háromszoros spanyol bajnoknak és Bajnokok Ligája-gyõztesnek is mondhatja magát.

 

Annyi bizonyos, az õ Old Trafforda igazolása nem csak az átigazolási piacot rázná meg, de komoly változásokat eredményezte a United öltözõjében is, ugyanis a védelemben komoly versenyhelyzetet alakítana ki, amelyben Smalling helye is veszélybe kerülhetne.

 

Az elõzõ szezonban az angol játékos stabil pontá vált Louis van Gaal gépezetében, de fel van rá készülve, hogy meg kell küzdenie az olyan játékosokkal, mint például akár Ramos, a következõ idényben.

 

"A Manchester Unitednél mindig versenyhelyzet van" - válaszolta Smalling arra a kérdésre, amely azt firtatta, milyen hatással lenne az õ helyzetére Ramos esetleges érkezése.

 

"Amikor ide igazoltam, öt középhátvéd volt már a keretben."

 

"Keményen kellett dolgoznom azért, hogy eléjük kerüljek a rangsorban. Ennél a klubnál mindig a legjobbakkal fogják összevetni a teljesítményedet, és mindig a legjobb társakkal fogsz együtt játszani."

 

 

Smalling néhány kemény kritikák kereszttüzébe került, mióta öt éve aláírt a manchesteriekhez, de az egykori Fulham védõ kivívta Van Gaal bizalmát az elõzõ szezon utolsó harmadában, és az utolsó 13 fordulóban 12 alkalommal kezdõként lépett pályára, amely végül négy éves szerzõdés hosszabbítást ért számára.

 

A 25 éves játékos ennek értelmében nagyon várja, hogy tovább fejlõdhessen a holland menedzser kezei alatt.

 

"Remélem, hogy a teljesítményem továbbra is a csapatban tart engem" - tette hozzá.

 

"Ha egyszer kitûzöl egy célt magad elé, akkor az arra sarkall, hogy mindig magasabbra és magasabbra törj. Nem engedheted meg magadnak, hogy ne így legyen."

 

"Szeretném jól kezdeni a szezont. Azt követõen már csak minden azon múlik, hogy milyen lendületet tudunk venni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!