Pereira izgatott elsõ gólja miatt

Amikor Andreas Pereira elképzelte, hogy milyen is lesz majd elsõ gólja a United felnõtt csapatában, akkor biztos nem gondolta, hogy ennyire szép fejes találatot fog szerezni.


Andreas Pereira számos alkalommal lõtt már szabadrúgásból gólt, bár a pontrúgásokra való megérkezés és gólszerzés eddig nem sûrûn fordult vele elõ U18-as és U21-es karrierje során. Az utánpótlás csapat év játékosa azonban most megmutatta, hogy ebben a helyzetben is megállja a helyét és méltán vívta ki Louis van Gaal elismerését találatával.

 

Miután jóbarátja, Adnan Januzaj 2013-ban, Hong Kongban megszerezte elsõ találatát a United felnõtt csapatában fejjel, most a brazil utánpótlás válogatott játékos is fejjel talált be a San Jose kapujába, Jesse Lingard remek beadását követõen. 

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem elsõ gólomat a felnõtt csapatban és megnyertük a mérkõzést" - mondta az MUTV-nek a brazil. "Ha jól emlékszem fejjel ez az elsõ gólom, nagyon örülök neki."

 

"Azt hiszem, jó úton haladok, hogy lenyûgözzem a menedzsert. Mindenkinek szeretnék bizonyítani, mert szeretnék bekerülni az elsõ csapatba a szezon során. Különbözõ pozíciókban játszom, ami fontos nekem. Ha a menedzser azt mondja, akkor játszom középen, ha pedig úgy óhajtja, akkor a szélen. Nem probléma számomra."

 

 

Van Gaal elismerte, hogy lenyûgözte a fiatal játékos teljesítménye, aki remekül tudott összejátszani a pályán Jesse Lingarddal és Ander Herrerával.

 

"Valóban figyelemre méltó" - mondta mosolyogva Van Gaal az MUTV-nek. "Nagyon tetszett Andreas gólja. Szép támadás volt és gyönyörû gól, pedig õ nem egy magas játékos. Ami fontos volt, hogy a megfelelõ pillanatban ott volt, ahol lennie kellett. Szeretem a gólját, de persze minden gólt szeretek, amit a Manchester United szerez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!