Pereira kedvenc pillanatai a Unitednél

Andreas Pereira Kérdezz-felelek interjút adott a Facebookon a United rajongóknak. Témák között szerepelt, ki a legkedvesebb barátja a klubnál, a leggyorsabb játékos kérdése, Ashley Young DJ tudása és hogy ki végezhet el döntõ szabadrúgásokat...


Milyen érzés része lenni egy ilyen nagyszerû klubnak? Edgar Gonzalez

 

Hihetetlen, nagyon hálás vagyok, amiért a Manchester United játékosa lehetek. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klubban játszhatok. Amikor magamra ölthetem a mezt, az számomra nagyon különleges érzés. Minden ilyen alkalommal rájövök, hogy a világ egyik legnagyobb klubjában játszok. Természetesen egy kicsi nyomás is van rajtam ilyenkor, mivel a szurkolók természetesen gyõzelmet várnak el tõled, neked pedig nem szabad csalódást okoznod nekik. Azonban ez a United, ez itt teljesen megszokott.

 

Ki a legjobb barátod a Unitednél? Mohammed El Alami

 

Azt kell, hogy mondjam, szerencsés vagyok - nagyon sok barátom van itt a klubnál. Adnan [Januzaj] az egyik és talán Maroune [Fellaini] a másik. Memphist [Depay] is ide sorolnám, mióta csatlakozott hozzánk. Igazából mindenki jóban van a másikkal - ezért is nagyszerû a csapat.

 

Milyen zenét szeretsz hallgatni az öltözõben? Julie Thomson

 

Köszönöm a kérdést, Julie. Ashley Young a DJ nálunk, így õ a zenefelelõsünk. De ha rajtam van a fejhallgatóm, általában brazil zenét hallgatok meccsek elõtt. Mindenféle brazil zene bejön.

 

Ashley Young jó DJ? Daniel Isaac

 

Ha [nevetés] - vigyáznom kell arra, mit válaszolok! Nem, az igazság az, hogy Ashley jó, mikor ezzel foglalkozik. Néha csak betesz egy zenét és kezdõdhet a játék. Nehéz olyan zenét találni, ami mindenkinek tetszene, azt hiszem. Azonban úgy hiszem a kérdésedre a válasz az, hogy igen.

 

Mi a kedvenc pillanatod a United szerelésében? Ashley Chiniah Jr.

 

A múlt héten történt! Úgy gondolom, hogy az, mikor betaláltam a San Jose Earthquakes ellen. Az egy nagyszerû érzés volt és valószínûleg a legjobb pillanat az ittlétem óta.

 

Mit szeretnél megvalósítani ebben a szezonban? Harun Dini

 

Számomra az a legfontosabb, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és remélem egyre jobban lenyûgözöm majd a menedzsert. Minél több játéklehetõségre van szükségem és fontos játékosa akarok lenni a Unitednek.

 

Hogyan éreztél, mikor azt mondták neked, pályára léphetsz a Barcelona ellen? Ben Gould

 

Nagyszerû volt! Mindig izgatott vagyok, mikor egy olyan nagy ellenfél ellen találkozhatok, mint a Barcelona és most eljött a pillanat. Emlékszem, amikor a pályán voltam és a szélen vittem a labdát, rögtön azután pedig gólt lõttünk. Le voltam nyûgözve! Tudom, hogy ez csak felkészülési szezon, de minden gyõzelem jót tesz a csapat önbizalmának.

 

Ki a leggyorsabb játékos a csapatban? Prince Bolanle Ridwan

 

Mindenki errõl beszél mostanság! Chris Smalling azt hiszi, õ a leggyorsabb, de én nem vagyok ebben olyan biztos. Én úgy gondolom Antonio Valencia gyorsabb nála. Talán Chris vezetné vele szemben a versenyt, mivel hosszú lábai vannak, de számomra határozottan Antonio a leggyorsabb.

 

Mi a következõ kedvenc sportod a foci után? Ahan Gabriel Terpine

 

Szeretem nézni a baseballt és a futsalt...úgy hiszem az áll legközelebb a focihoz. Nagyon közkedvelt sport Brazíliában.

 

Mi volt az elsõ gondolatod, mikor a pályára léptél és a közönség éljenzéssel fogadott? Jakob Björkman

 

Helló, Jakob! Nagyon különleges pillanat, mikor végigsétálsz a pályán. Azokra a momentumokra gondolok ilyenkor, amiket jól csináltam és azokra a gólokra, amiket idáig szereztem. Arra is gondolok, amire a menedzser utasított - azokra a különleges utasításokra, amiket adott nekem. Nekem csak ezekre kell koncentrálnom.

 

Hogy érezted magad, mikor belõtted elsõ gólodat az elsõ csapat tagjaként? Sangay Tempa

 

Helló, Sangay! Nagyon boldog voltam, mikor betaláltam a San Jose Earthquakes csapata ellen. Nagyon különleges pillanat volt számomra. Jó érzés volt felszabadultan játszani, miután belõttem az elsõ gólomat. Remélhetõleg még sok alkalommal eredményes lehetek. Még azért is volt ez különleges számomra, mert eddig fejjel sosem szereztem találatot.

 

Ki volt a kedvenc focistád fiatal korodban és miért? Matthew Rillie

 

Kaká. Mindig figyelemmel követtem a mérkõzéseit. Erõs, gyors és nagyon technikás játékos, mindig ki tudta vágni magát bármilyen szituációból.

 

Képzeljük el, hogy te vagy a United menedzsere...a mérkõzés vége felé járunk, a csapatod döntetlenre áll és kaptok egy szabadrúgást 25 méterrõl. Kit jelölnél ki arra, hogy elvégezze? Lari Bright

 

Nagyon jó kérdés, Lari! A válasz az, hogy Andreas Pereirát! Ez az egyetlen esély arra, hogy gól szülessen. Haha, vicceltem természetesen. Nem magamat, hanem Wazzát választanám. Fantasztikus szabadrúgás lövõ.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!