5 éves a ManUtdFanatics.hu!

5 éves lett a ManUtdFanatics.hu!!!


Kedves Fanatikusok!

 

Bár maga az oldal több, mint öt éves múlttal rendelkezik, ám egy újraszervezést követõen pontosan öt évvel ezelõtt, azaz 2010. augusztusában született meg a ManUtdFanatics.hu, mely oldal azóta Magyarország legnagyobb Manchester United szurkolói oldalává és szurkolói klubjává nõtte ki magát.

 

Nem szabad elfelejtenünk, hogy ezt Nektek is köszönhetjük. Azon dolgozunk, hogy még sok ilyen jubileumot ünnepelhessünk együtt. A születésnap alkalmából szeretnénk egy kis nyereményjátékkal kedveskedni számotokra.

 

A nyereményjáték menete pedig a következõ:

 

  • Felteszünk Nektek egy kérdést
  • A megfejtéseket e-mailben kell elküldenetek
  • A helyes megfejtõk közül sorsolunk

 

A kérdés a következõ:

 

Mi volt az oldal neve, mielõtt ManUtdFanatics.hu lett belõle?

 

  • A, United Hungary
  • B, United World
  • C, ManU Fanatics

 

A megfejtéseket a hazi.tibor@manutdfanatics.hu e-mail címre küldjétek el SZÜLETÉSNAP jeligével. 

 

A megfejtések beküldésére 2015. augusztus 16-án, éjfélig van lehetõségetek!

 

A sorsolás nyertese egy egyedi ajándékot kap. A nyeremény Szalai Attila karikaturista alkotása, melyet kifejezetten a ManUtdFanatics.hu születésnapjára készített és ajánlott fel egy szerencsés olvasónak.

 

 

Ki is az a Szalai Attila? Az elmúlt hetekben már több alkalommal találkozhattatok munkáival a facebook oldalunkon. Attila United szurkoló és karikaturák készítésével foglalkozik. Személyes tapasztalatom, miután megismerkedtünk az volt, hogy egy nagyon barátságos és közvetlen embert ismerhettem meg személyében. A teljes szerkesztõség nevében szeretnék Attilának ez úton is köszönetet mondani munkájáért, támogatásáért. Attilával egy interjút is készítettünk, melyet hamarosan megosztunk veletek.

 

Születésnapi gondolatok a fõszerkesztõktõl:

 

Lakner Péter fõszerkesztõ gondolatait olvashatjátok a jubileumról:

"Számomra az elmúlt 10 év nagyon sokat jelent. Ebbõl 5. éve pedig a ManUtdFanatics.hu. Egy viszontagságos idõszakon mentünk keresztül, miután az akkori oldalunk stábja hátbatámadott engem/minket. Ez után született meg a ManUtdFanatics.

 

A kezdeteknél Atijs és én tartottuk életben a honlapot, illetve Atijs bátyja, bobbybinary vállalta a honlap technikai feltételeinek elkészítését. Innentõl kezdve a korábbinál egy sokkal professzionálisabban mûködõ honlap jött létre, amely képes volt folyamatosan fejlõdni.

 

Rengeteg munkánk van ebben az oldalban az öt év alatt, amelyhez szerencsére azóta rengeteg tehetséges, tenni akaró kolléga csatlakozott, akik közül volt, aki itt bontogatta szárnyait késõbbi újságírói pályafutásához is. Azt gondolom, hogy már csak az utóbbi miatt is megérte a sok, az oldal szerkesztésével töltött óra, de az sokkal fontosabb, hogy az oldal létezésével sok ezer ember számára szolgálunk hírforrásként, és egyben közösségként."

 

Balog Attila is megszólalt a születésnap kapcsán: 

"Mit jelent számomra a ManUtdFanatics?

 

Közösséget, mert rengeteg embert megismerhettem. Közülük sokakkal nem is találkoztam, de ha akár egy eseményünkön összefutunk, szinte régi ismerõsként köszöntjük majd egymást. A klub iránti szeretet összetartja a Fanatikusokat, akik az ország egyik legnagyobb szurkolói csoportját alkotják.

 

Hobbit, mert imádom a Unitedet és jó dolog, ha a szurkolótársak életét könnyebbé tudom, tudjuk, mi szerkesztõk tenni azzal, hogy friss híreket szolgálunk fel nekik. Ezt pedig csak szabadidõben tudjuk megtenni, aki pedig a szabadidejét erre áldozza, az csakis azért teheti ezt, mert hobbiként tekint az itteni feladatokra.

 

Kapcsot a klubhoz, mert köszönhetõen a "munkatársaknak", én is friss hírekhez jutok úgy, hogy nem kell érte tennem semmit, csak feljövök az oldalra.

 

Öt éve vagyok az oldal szerkesztõje, immár fõszerkesztõje. Ez idõ alatt rengeteg vitában vettem részt. Nem azért, mert lételemem a vita, hanem mert ezáltal is jobban meg lehet ismerni a másikat. Sajnos voltak rossz tapasztalataim, de fölényesen több a jó tapasztalatom. Szerencsére a legtöbb Fanatikussal bármirõl el lehet - kultúráltan - vitatkozni, ami a Uniteddel kapcsolatos, így nem egyszer oldalakon keresztüli eszmefuttatásokat lehetett olvasni.

 

Rengeteg szép dolog történt az öt év alatt, voltunk a Digisportnál, a közszolgálati rádió készített riportot velünk, közös focink volt, számos nyereményjátékot hirdettünk olvasóinknak, egy beteg társunkon sikerült segítenünk valamilyen szinten, ami akkoriban hatalmas összefogást hozott a táboron belül. De talán a legkeményebb munkánk az volt, hogy az egyesületünket létrehoztuk és a Manchester United hivatalos klubbá fogadott minket. Nagyon sok munkát tettünk ebbe és számomra nagyon megtisztelõ, hogy olyan társakkal hoztuk mindezt létre, akik szintén olyan elhivatottak, mint én."

 

A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége pedig ez úton is köszöni Nektek, hogy nap, mint nap velünk vagytok és olvastok minket!

 

GGMU!


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!