Mata blogja: Visszatértem

A Vörös Ördögök spanyol középpályása, Juan Mata ismét billentyûzetet ragad, hogy a szurkolók a 2015/16-os szezon folyamán is elolvashassák egy-egy hét történéseit Juan szemszögébõl.


Üdv Mindenkinek!

 

Elkezdõdött a következõ szezon és újra itt vagyok. Rengeteg dolog kavarog a fejemben. Egyrészt szeretnék mindenki számára válaszolni a bejegyzésben, másrészt elkezdõdött a bajnokság is. Rengetegen érdeklõdtetek a nyár folyamán a blogról. Elképesztõ, hiszen annak idején csak hobbiból kezdtem el alkalmanként a blogolást. Most, három év elteltével pedig már heti szinten jelentkezem és olvastok, szerte a világban. Sok dolog történt velem mióta megírtam az elsõ sorokat annak idején. Remélem, hogy idén pedig sokkal több jó hírrel tudok majd Nektek szolgálni.

 

 

Gyõzelemmel kezdtük a szezont, ami nagyon fontos. A felkészülési szezon során az Egyesült Államokban és most az Old Traffordon is hihetetlen szeretet fogadott minket a szurkolók részérõl. A Tottenham elleni mérkõzés kemény dió volt. Fõleg annak tükrében, hogy az elõzõ szezonban vereséget szenvedtünk hazai pályán az elsõ fordulóban. Nagyon koncentráltunk, hogy ez ne fordulhasson elõ még egyszer. Mindenki tudja, hogy nem játszottunk zseniálisan. Kérlek titeket, nézzétek el ezt nekünk, még hiányzik a ritmus, de minden rendben lesz. Nehéz volt a Spurs ellen játszani, mert nagyon nyomtak és nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Szerencsére sikerült gólt szereznünk az elsõ félidõben, ami elég volt a 3 pont megszerzéséhez. 

 

Voltak azért pozitív dolgok is a mérkõzésen. Sok játékosunk most debütált az Old Traffordon és szerintem remekül játszottak. Nagyon izgalmas volt figyelni, ahogy beilleszkednek a csapatba és mekkora szeretetet kapnak a szurkolóktól.

 

Mint mondtam, a legfontosabb dolog a gyõzelem volt. Nem csupán azért, mert így teljesen máshogy indul a szezon, mint tavaly, hanem azért is, mert a hétvégén megtapasztalhattuk, hogy mennyit számíthat a pozitív eredmény a késõbbiekben.

 

Mi már a pénteki, Aston Villa elleni találkozóra koncentrálunk. Remekül kezdték a szezont, miután legyõzték a Bournemouth csapatát. A következõ héten pedig egy nagyon fontos mérkõzés vár ránk a Bajnokok Ligája Play-off szakaszában a Club Brugge ellen. De haladjunk szépen, sorban. Most az a fontos, hogy a következõ Premier League mérkõzésen is begyûjtsük a 3 pontot.

 

Tudnék még írni néhány történetet a nyárról, de nem akarom, hogy beleunjatok már az elején. Ez az elsõ blogbejegyzésem idén és lesz még sok. Nektek meg újra meg kell szokni, hogy írok. :)

 

Szeretném megköszönni Nektek a rengeteg üzenetet, amit az elmúlt hónapokban kaptam. Remélem, hogy egy nagyszerû szezon végén egy nagy gyõzelmet ünnepelhetünk majd.

 

Kellemes hetet és élvezzétek a nyarat! Ölelek mindenkit!

 

Juan


One Hour Behind Blog

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!