Van Gaal a klub orvosát dicséri

Louis van Gaal a Manchester United orvosát, Steve McNallyt dicsérte, amiért észrevette, hogy trombózis van Phil Jones vádlijában, amiért három hetet kénytelen lesz majd kihagyni.


Jones kihagyni kényszerült a szombati, Tottenham elleni nyitónapi 1-0-s gyõzelmet, miután Dr. McNally elõzetes diagnózisát egy specialista megerõsítette pénteken.

 

Az egykori Blackburn-védõ most kénytelen lesz legalább három hétig csak az oldalvonal mellõl figyelni társait, így három Premier League mérkõzés mellett a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája play-off selejtezõrõl is lemarad.

 

"Nagyon különleges jelei voltak, mert feszülést érzedd a vádlijában egész héten, és folyamatosan edzett, de van egy nagyon jó orvosunk, és szerintem ezért lehetett az, hogy kiderült, hogy kisebb trombózisa van" - kezdte Van Gaal.

 

"Nem vállaltuk a kockázatot, úgyhogy elvittük egy specialistához a helyi kórházba, egy második vizsgálatra."

 

"A specialista elmondta, hogy újabb orvosi kezelésre lesz szüksége, ezért három hétig nem számíthatunk rá, és meg kell figyelni."

 

 

Daley Blind volt a partnere Jones hiányában a védelem tengelyében Chris Smallingnak, és Van Gaal kijelentette, az angol bekk kidõlése sem jelenti azt, hogy feltétlenül az átigazolási piacon való szétnézésre kényszerülne.

 

"Jelen pillanatban három belsõ védõnk van" - tette hozzá.

 

"Ott van (Paddy) McNair, Jones és Smalling, de ha van náluk jobb védõ a piacon, akkor elképzelhetõ. Csak a legjobb játékosokért lépünk ki a piacra, ha elérhetõek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!