A Vörös Ördögöket továbbra sem hátráltatja sérülés

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal elmondta, hogy a pénteki, Aston Villa elleni találkozót nem nehezítik sérülések, ám Phil Jones és Marcos Rojo sem lesz ott a csapatban.


Jones még mindig az idõben észrevett trombózis miatt hagyja ki a találkozót, míg Marcos Rojo erõnléti állapotára hivatkozva marad távol a United szezonbeli elsõ vendégszereplésétõl. Az argentin késõbb csatlakozott csak a csapathoz a júliusi túra során, mivel hazája válogatottjában szerepelt a Copa Americán.

 

A Vörös Ördögök menedzsere azt is elmondta az MUTV-nek, hogy Sergio Romero fogja védeni a United kapuját ismét.

 

"Phil Jones esetében csupán betegségrõl beszélhetünk, ez nem sérülés" - mondta Van Gaal az MUTV-nek. "Szomorú, hogy nem játszhat, de ebben a helyzetben meg kell várni, hogy felépüljön."

 

 

"Marcosnak több idõre van szüksége a felkészüléshez, mert utolsóként csatlakozott a csapathoz a nyáron. Higgyék el, jól van, csak idõ kell neki."

 

Amikor arról kérdezték, hogy a kapushelyzettel mi van, a következõt felelte: "A helyzet változatlan. Az átigazolási ablak még mindig nyitva van és ugyan az a problémám Daviddel, mint az elõzõ mérkõzésen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!