Mata szerint a gyõzelem erõsíteni fogja az önbizalmukat

Juan Mata, a Manchester United középpályása szerint az 1-0-s gyõzelem az Aston Villa ellen egy felemelõ löketet ad a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája összecsapásához.


Mata centiméter pontossággal átadott gólpassza Adnan Januzajnak eredményezte az egyetlen gólt a 29. percben pénteken, így a Vörös Ördögök biztosították a szezon elsõ idegenbeli gyõzelmét és a másodikat a Barclays Premier League-ben.

 

A spanyolra a szurkolók 50%-a szavazott a Twitteren a meccs legjobbja vokson, aki így megelõzte Chris Smallingot (29%) és Januzajt (21%).

 

"Boldog vagyok, hogy nyertünk" - nyilatkozta a MUTV-nek. "Úgy érzem tudunk javítani, de a 6 pontból 6 az egy nagyon jó kezdés számunkra és nagyon bízunk a Bajnokok Ligája összecsapásában."

 

"Hogy nem kaptunk gólt, az egy nagyon pozitív dolog. Beszéltük, hogy új játékosokat állítunk be a védelembe és õk is jól fognak teljesíteni. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb dolog, hogy bár kevés lehetõségünk volt, de megtartottuk az egygólos vezetésünket egy nagyon összetett védekezéssel."

 

"Volt néhány momentum, amikor a Villa nyomott és a tömeg felhördült, mert egy nagyszerû stadion ez, amiben mindig jó a hangulat, de én nem gondolom, hogy túl sok lehetõséget adtunk nekik. Így könnyebb nyerni. Boldogok vagyunk, hogy a sorozat folytatódik és remélhetõleg a következõ mérkõzésen is fog."

 

 

Mata örült, hogy Januzaj gólt szerzett és tetszett neki Memphis Depay, az egyik nyári igazolás játéka is, aki egyébként könnyen megduplázhatta volna a Vörös Ördögök elõnyét a második félidõben, a spanyol újabb remek passzát követõen.

 

"Örülök Adnannak" - tette hozzá Mata. "Nagyon fiatal és nagyon türelmes volt egész idõ alatt, szóval nagyon örülök neki. Nagyszerû gól volt, jól vágta be jobbal."

 

"Természetesen jó dolog, hogy a Memphis-nek is voltak helyzetei. Felért a kapu elé, hogy helyzetei legyenek, ma kettõ is volt, a gól jönni fog neki. Egy kiváló, fiatal játékos, csodás képességekkel, aki közel járt a gólhoz, hamarosan eredményes lesz."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!