Mata blogja: Bajnokok Ligájára várva

A Manchester United középpályása, Juan Mata minden hétfõn billentyûzetet ragad, hogy megossza velünk gondolatait az elmúlt hét történéseirõl.


Üdv mindenkinek!

 

Két szót lehet a leggyakrabban hallani a napokban az Old Traffordon és az Aon Training Complexben. Bajnokok Ligája. Szeretnénk bejutni és most elérkezett az idõ. Nem akarjuk elbízni magunkat, hiszen ez még csak a selejtezõ, melyen túl kell jutnunk, hogy elérjük a célunkat. Felkészültünk a megmérettetésre.

 

Azt kell, hogy mondjam, nem lesz könnyû dolgunk. A Club Brugge szép múlttal rendelkezik az európai labdarúgásban. Megverték a Panathinaikosz csapatát otthon 3-0 arányban és két héttel korábban kezdték a bajnokságot hazájukban, így sokkal összeszokottabb lehet a csapatuk. Ettõl függetlenül én hiszem, hogy élni tudunk a lehetõséggel és továbbjutunk, hisz jómagamnak is oly sok szép emléke van a Bajnokok Ligájáról, mivel elõzõ csapatommal sikerült megnyernünk a trófeát is.

 

 

Képzeld el, hogy nagyon jó hangulatban várjuk a találkozót. Az Aston Villa ellen megnyertük második bajnoki mérkõzésünket is, pedig a Villa Parkban nem könnyû játszani. Szeretnénk megtartani a nyerõ szériánkat a továbbiakban is. Furcsa volt pénteken este játszani, de utána jó volt szép csendben figyelni a többi csapatot a hétvége során. Igaz csak egy gólt szereztünk, de voltak olyan idõszakok a mérkõzésen, amikor kifejezetten jól játszott a csapat. Ezt szeretnénk tovább javítani és fejlõdni. Alapvetõen úgy gondolom, hogy jól muzsikálunk, mint csapat. Nem adunk sok lehetõséget az ellenfélnek. Természetesen mind tudjuk, hogy van még hova fejlõdni, de ami most nagyon fontos az a jó eredmények, melyek a csapat segítségére lesznek a szezon során.

 

Mára befejezem, hisz már alig várom, hogy kedd este legyen. Biztos vagyok benne, hogy remek lesz a hangulat az Old Traffordon, mint minden Bajnokok Ligája mérkõzésen.

 

Szép hetet Nektek! Ölel mindenkit...

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!