Mit kell a Unitednek tennie még az átigazolási szezonban?

Charlie Nicholas szerint a Unitednek még három igazolásra van szüksége a nyári átigazolási szezonban ahhoz, hogy a szezonban megnyerje a Premier League trófeáját.


Louis van Gaal a nyár folyamán már megszerezte Memphis Depayt, Matteo Darmiant, Bastian Schweinsteigert, Morgan Schneiderlint és Sergio Romerot, mely igazolásoknak köszönhetõen csapata nyerõ szériával kezdte meg az új szezont.

 

 

Azonban Nicholas szerint a Unitednek még szüksége volna egy középhátvédre, valamint két támadóra, ha komolyan gondolja azt, hogy a szezon végén bajnok akar lenni.

 

"Hat pontból hatot szerezni nagyszerû kezdés, de a United teljesítménye nem volt meggyõzõ és azt gondolom, hogy a Vörös Ördögöknek még három játékosra volna szüksége ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessenek a szezon végén" - mondta a Sky Sports tudósítója.

 

"Elöl csupán Wayne Rooney van és szükség volna legalább három top támadóra összesen. James Wilson számára jól sikerült az elõzõ szezon, de még nagyon fiatal. Kell az a két támadó még."

 

 

"Úgy gondolom, hogy Phil Jones sérülései miatt pedig szükség lehet egy középsõ védõre is. Azt hiszem, hogy még sok munka vár a Unitedre."

 

A Sky tudósítója szerint a közeljövõben az egyik támadó meg is érkezhet a csapathoz. A spanyol szakértõ, Guillem Balague szerint Pedro és a Barcelona már megállapodott a Uniteddel. A többszörös spanyol bajnok és Bajnokok Ligája gyõztes játékos pedig rengeteg tapasztalatot hozna az Old Traffordra.

 

 

A United játékosfigyelõi pedig az Athletic Bilbao tehetséges védõjét, Aymeric Laportét is figyelik. A bal lábas belsõ védõ teljesítményével hozzájárult a Bilbao sikeréhez a spanyol szuperkupában a Barcelona ellen. Kivásárlási ára pedig 36,5 millió font. Miután az elsõdleges célpontnak látszó Ramos 2020-ig hosszabbított a Reallal úgy tûnik, hogy a francia U21-es válogatott lehet Louis van Gaal elsõdleges célpontja a védelem megerõsítésére. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!