Romero: Maradj De Gea!

Sergio Romero szeretné, ha David de Gea visszautasítaná a Real Madridot, és maradna a Manchester Unitednél.


Romero állt a kapuban a Vörös Ördögök szezonbeli mindhárom mérkõzésén, amelyek során csak egyszer rezdült meg a hálója - kedden este, a Club Brugge ellen 3-1-re megnyert Bajnokok Ligája play-off odavágón az Old Traffordon.

 

Az argentin válogatott portás egyértelmûen profitált Louis van Gaal azon döntésébõl, hogy eddig minden alkalommal kihagyta csapata keretébõl David de Gea-t, miután a játékos jövõjét illetõen továbbra is folytatódnak a pletykák.

 

Meglepetésre azonban Romero arra sarkallja De Gea-t, maradjon Manchesterben, még ha ezzel saját pozícióját is kockáztatja jó sorozatát követõen.

 

"Az igazság az, hogy fogalmam sincs (távozni fog-e), de részemrõl abban reménykedek, hogy De Gea maradni fog, mert õ egy nagyon jó csapattárs, aki mindig keményen dolgozik, ez pedig a közösség szempontjából a legjobb" - kezdte Romero, akit a nyáron a Sampdoria elengedett.

 

"Ez egy nehéz helyzet számára, de ha valaki olyan profi, mint amilyen õ, akkor lehajtod a fejed, és napról-napra jobb és jobb akarsz lenni, illetve folyamatosan edzel, mert nem tudhatod, hogy mit hoz számodra a hétvége."

 

"Õ egy kiváló csapattárs, nagyszerû profi, remek személyiség. Tavaly ugyanez történt velem a Sampdorianál. Nem játszottam, de úgy dolgoztam, mintha hétrõl-hétre én védenék."

 

 

A Manchester United négy nappal felkészülési túrájuk vége elõtt, azzal egy idõben szerzõdtette Romerot, hogy Van Gaal eladásra kínálta Victor Valdest, miután az állítása szerint korábban visszautasította, hogy a tartalék csapatban játsszon.

 

Bár játszott világbajnoki, és Copa America döntõben is, Romero elárulta, egyfajta sokk volt számára, hogy Valdes és De Gea elé került az erõsorrendben az Old Traffordon.

 

Amikor arról kérdezték, meglepetésként érte e, hogy se Valdes, se De Gea nem játszott a szezon eddigi mérkõzésein, Romero így felelt:

"Igen. Õk mindketten nagyszerû kapusok."

 

"Az egyikük már mindent megnyert, a másik elõtt még ott áll egész karriere, hogy címeket nyerjen."

 

"Számomra ez egy kivételes helyzet, és boldoggá tesz, hogy kettejükkel dolgozhatok együtt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!