Chicharito nagyon küzd

Chris Smalling szerint a mexikói csapattársa, Javier Hernandez nagyon rákapcsolt az edzéseken. Célja az, hogy õ lehessen az a támadó, aki elkezdi gyártani a gólokat a Vörös Ördögök számára.


Chicharito csereként lépett pályára a hétvégi Newcastle elleni mérkõzésen. Az ellen a csapat ellen, amelynek utoljára sikerült betalálnia a United mezében és könnyen hõssé is válhatott volna, ha Tim Krul nem véd ösztönbõl egy óriásit Hernandez próbálkozásánál. Ennek ellenére Louis van Gaal dicsérettel illette a játékost a meccs után és Borsócska reméli, hogy a Club Brugge ellen, a szerdai Bajnokok Ligája visszavágón is lehetõséget kap, lehetõleg többet az eddigieknél.

 

 

Smalling a MUTV-nek mondta: „Chicha nagyon keményen dolgozott az edzéseken, oda tette szívét-lelkét és volt egy nagy helyzete is a meccsen. Nagyon közel volt a gólszerzéshez, nagyon kár, hogy nem jött össze neki.“

 

Hernandez a tavalyi szezont a Real Madridnál töltötte kölcsönben. Idén azonban visszatért Manchesterbe. Hazatért és eddig minden alkalommal helyet kapott a keretben a mestertõl.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!