Mata blogja: Reménnyel telve

A Vörös Ördögök spanyol középpályása, Juan Mata minden hétfõn megírja nekünk blogjában az aktuális hét történéseit saját szemszögébõl. Így történt ez most is.


Üdv Mindenkinek!

 

Még mindig csak augusztus van és rengeteg dolog történt velünk. Nincs idõ sem ünneplésre, sem szomorkodásra. MInt tudjátok a célunk a nyerõ széria megtartása volt a múlt héten, de sajnos nem sikerült. Jó eredményt értünk el a Brugge ellen, különösen, ha azt vesszük, hogy hátrányból tudtunk fordítani. A csapat megmutatta, hogy mire is képes, de még sok dolgunk van, mivel szerdán ismét jól kell játszanunk. Nagyon várom már a találkozót és jó eredményt akarunk elérni és biztosítani a helyünket a Bajnokok Ligájában.

 

Mint említettem, sajnos nem tudtuk a másik három pontot megszerezni a hétvégén. A Newcastle elleni gólnélküli döntetlen miatt nagyon csalódottak vagyunk. Én úgy gondolom, hogy megérdemeltük volna a gyõzelmet, de ez most nem számít. A csapat nagyon jól játszott, talán most voltunk a legjobbak eddig a szezon során. Rengeteg lehetõséget dolgoztunk ki a gólszerzésre. Úgy éreztem, hogy megnyerhettük volna a találkozót és roppant dühösen mentem haza, ahogy a többi csapattársam is. Ha jobb eredményt akarunk elérni, mint tavaly, akkor az ilyen mérkõzéseket meg kell nyernünk. A jó hír azonban az, hogy a védelmünk továbbra is erõs, hiszen még nem kaptunk gólt a Premier Leagueben. A megszerezhetõ 9 pontból 7 nem is olyan rossz kezdet. Bízunk benne, hogy a folytatás pozitív lesz és tovább haladunk a célunk felé.

 

Azonban most, mint már említettem is, a szerdai találkozóra kell koncentrálnunk és teljesítenünk kell az elsõ célkitûzésünket a szezon során.

 

A focitól elszakadva kicsit láthattam, ahogy honfitársam, Miguel Ángel López aranyérmet szerez az atlétikai világbajnokságon, majd Usain Bolt gyõzelmének örülhettem. Véleményem szerint a jamaikai a legnagyobb sportolók közé tartozik a világon. Nem mellesleg pedig United szurkoló is. Gratulálok Usain!

 

Itt az ideje, hogy elbúcsúzzak. MInt mindig, most is köszönöm a támogatást és szép hetet kívánok nektek. Remélem, hogy jó hírekkel érkezhetek egy hét múlva.

 

Ölel mindenkit

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!