Mata emlékezetes hete

Juan Mata örül, hogy játékával hozzájárult ahhoz, hogy a United teljesítse elsõ célját a szezonban és visszatérjen a csapat a Bajnokok Ligájába. Ezután pedig a spanyol középpályáshoz a postás is megérkezett, aki egy meghívót hozott a spanyol válogatottba.


Mata tagja volt annak a csapatnak, amely a hét folyamán 4-0-ra legyõzte Belgiumban a Club Brugge csapatát és összesítésben pedig 7-1 arányban kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A spanyol játékos dícsérte csapattársait és elmondta, hogy reméli csapata folytatni tudja a jó szereplést vasárnap is a Swansea City elleni találkozón a Premier Leagueben. 

 

"Nagyon boldogok vagyunk, mert teljesítettük az elsõ célkitûzésünket és indulhatunk a Bajnokok Ligájában" - mondta a ManUtd.com-nak. "Azt tettük, amit tennünk kellett. Jól játszottunk és gólokat szereztünk. Különösen a mérkõzés második félidejében."

 

Az elkövetkezõ hetekben a United pályára lép majd a PSV, a CSZKA Moszkva és a Wolfsburg ellen is. Mata elmondta, hogy véleménye szerint a szurkolóknak nagy szerepe lehet a csapat sikeres menetelésében a B csoportban.

 

"A szurkolók, akik elkísértek minket Belgiumba csodálatosak voltak. Értük is nyertük meg a mérkõzést és tudjuk, hogy a Bajnokok Ligája csoportmérkõzéseire is sokan fognak elkísérni bennünket. Azokat a mérkõzéseket is meg akarjuk nyerni nekik."

 

"A Bajnokok Ligája a legnagyszerûbb verseny és nekem már volt szerencsém megnyerni egyszer, ami csodálatos érzés volt. Az elõzõ szezonban nehéz volt, hogy csak nézhettük a csapatokat, de most ott leszünk mi is és minden percét élvezni fogjuk."

 

"Egyelõre azonban még nincs itt az ünneplés ideje, mivel a vasárnapi találkozóra kell koncentrálnunk. Mostantól minden meccset meg akarunk nyerni a Premier Leagueben."

 

 

A hét másik nagy eseménye Mata számára, hogy meghívót kapott a spanyol válogatottba, akik a következõ hét folyamán Szlovákia és Macedónia ellen lépnek pályára Európa-bajnoki selejtezõn.

 

"Nagyon boldog vagyok. Elképesztõ, hogy a hazámat képviselhetem. Igaz, már sokszor megtettem, de egy jó ideje nem volt részem ebben a megtiszteltetésben, így nagyon boldog és büszke vagyok."

 

"Nagyon komolyan vesszük az Európa-bajnokságot. A szlovákok veretlenül vezetik a csoportunkat és a macedónok ellen sem számítunk könnyû mérkõzésre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!