Mata a koncentráció hiányát okolja

A Manchester United középpályása, Juan Mata csalódottságának adott hangot a vasárnapi, Swansea Citytõl elszenvedett 2-1-es vereséget követõen, a 49. percben szerzett gólját követõ figyelem lankadását megjelölve okként.


Louis van Gaal legénysége már az eredményt tekintve is vezetõ pozícióba került a mérkõzésen, amikor Juan Mata röviddel a félidõt követõen megszerezte csapata számára a vezetést, ám a walesi gárda újraszervezve önmagát taktikát váltott, és fordítani tudott, ahonnan aztán már nem volt visszaút a Vörös Ördögök számára.

 

"Két gyors gólt kaptunk, aztán pedig mi már nem tudtunk válaszolni, úgyhogy ez egy nagy csalódás" - kezdte Mata a MUTV-nek és a Sky Sportsnak adott nyilatkozatát.

 

"Szerintem alakzatot váltottak a bekapott gólt követõen, erre pedig nem reagáltunk kellõen gyorsan. Ezt követõen két gyors játékot mutattak be, amibõl két gólt tudtak szerezni."

 

"Csalódottak vagyunk, mert szerettük volna megtanulni a leckét az elõzõ szezont követõen, ahol ugyanez történt velünk - elõször gólt rúgtunk, majd mégis kikaptunk."

 

 

Bár egyértelmûen elégedetlenséggel töltik el a Liberty Stadiumban történtek, Juan örül, hogy feliratkozhatott a gólszerzõk közé - amely nem kevesebb, mint 50. találata volt az angol futballban - és hitet tett amellett, hogy a Vörös Ördögök talpra tudnak állni ebbõl a csalódásból.

 

"Fantasztikus beadás volt Luke Shawtól. Szerintem Wazza megpróbálta elfejelni, de én ott voltam, ahol kellett lennem a túloldali kapufánál, és kapuba tudtam találni" - tette hozzá.

 

"Abban a pillanatban az egy fontos gól volt, de most már nem annyira, mert elveszítettünk három pontot."

 

"Természetesen rossz a szánk íze most, és szerettük volna, ha jó eredménnyel tudjuk lezárni ezt a jó sorozatunkat, ami jelen esetben egy gyõzelem lett volna."

 

"Most pihennünk kell, és át kell gondolnunk a mai napot, amíg távol leszünk [a válogatottal]. Ezt követõen tudni fogjuk, mit kell tennünk, és tanulni fogunk a leckébõl."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!