Mata blogja: Tanulnunk kell a Swansea elleni hibákból

A Manchester United spanyol középpályása, Juan Mata minden hétfõn billentyûzetet ragad a szezon során, hogy megossza a szurkolókkal az elmúlt hét eseményeirõl a gondolatait.


Üdv Mindenkinek!

 

Most kezdek csak magamhoz térni a Swansea elleni vereséget követõen, mely az elsõ volt a szezon során. Hogy õszinte legyek csak arra tudok gondolni, hogy azzal a játékkal, ahogy játszottunk a második félidõben és amivel megszereztük a vezetést nem tudtuk megnyerni a mérkõzést. Az volt a szándékunk, hogy jó hetet zárjunk még a válogatott szünet elõtt, de nem voltunk képesek rá. A csapat jól játszott az elsõ játékrészben, a második elején pedig a vezetést is megszereztük. Azonban a Swansea öt perc alatt visszajött és fordított, ami miatt pont nélkül tértünk haza. Ahogy tavaly is történt, megszereztük a vezetést, majd egyenlítettek és fordítottak.

 

Tanulnunk kell az ilyen mérkõzésekbõl egyszer és mindenkorra. Meg kell tanulnunk, hogy ne veszítsünk úgy, hogy mi szerzünk vezetést. Örülök az elsõ szezonbeli gólomnak. Ez volt az 50. mióta Angliába jöttem. Sajnos kevés volt még az egy ponthoz is.

 

Ez szégyen ránk nézve, fõleg, hogy a csapat a Bajnokok Ligájában fog játszani. Ez a legrangosabb európai sorozat és nekünk minden évben el kell hoznunk az Old Traffordra. Emlékezetes gyõzelmet arattunk a múlt héten. Különösen emlékezetes Wayne Rooney mesterhármasa, mely azt mutatja, hogy mennyire fontos számunkra. Õ mindig maximális erõbedobással játszik és segít nekünk folyamatosan. Elértük az elsõ fõcélunkat, de ennél többet akarunk.

 

A héten meghívót kaptam hazám válogatottjába. Mindig jó érzéssel tölt el, ha Spanyolországot képviselhetem. Most Szlovákia és Macedónia ellen tehetem ezt. Nagyon különleges ez számomra. Remélem, hogy gyõzni tudunk és bebiztosítjuk helyünket a franciaországi Európa-bajnokságon. Szeretnénk ott lenni és megvédeni a címünket.

 

 

Az utóbbi napokban figyeltem a híreket. Usain Bolt ismét bebizonyította, hogy õ a világ leggyorsabb embere. Örülök a sikerének, mert mint tudjuk õ nagy United szurkoló. Remélem, hogy sok gyõzelmet ünnepelhet a csapattal idén.

 

Ezen a héten megosztok veletek valami különleges információt egy szép és izgalmas projektrõl. Mint tudjátok rendszeresen olvasom az általatok küldött üzeneteket és a folyamatos támogatás elképesztõ, amit kapok tõletek. Nagyon köszönöm mindenkinek.

 

A jövõ héten a Macedónia elleni tapsztalataimról fogok nektek írni, valamint megosztom veletek válogatottbeli élményeimet is. Biztos vagyok benne, hogy nagyon különleges lesz.

 

Ölel mindenkit,

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!