Mata blogja: Vissza Spanyolországba

Legújabb heti blogjában Juan Mata ismét visszatekint az elmúlt hét történéseire, mivel ismét hazáját képviselhette a válogatottban. Emellett a spanyol gratulál Wayne Rooney-nak, valamint beszél a következõ hétvége fontosságáról is, mint United játékos.


Üdv Mindenkinek!

 

Ma Spanyolországból írok nektek. A válogatottal Macedónia fõvárosába, Skopjéba készülünk. Mint tudjátok is még tart a vûlogatott szünet az Európa-bajnoki selejtezõk miatt. Az elsõ mérkõzésünk nagyon jól sikerült, hiszen 2-0 arányban gyõzni tudtunk Szlovákia ellen. 

 

Sajnos játéklehetõséget nem kaptam, de a rengeteg szeretet, amit az emberektõl kaptam mindenért kárpótolt.

 

Az, hogy itt lehetek nagyon különleges élmény számomra. Hihetetlen, hogy pár évvel ezelõtt még gyermekként fociztunk az iskolában, most pedig már itt vagyok és a válogatottal utazom. Rengeteg történetet tudnék mesélni még korábbról is, de ezeket úgy összegezném, a sor szeyzélyes, de az álmok igazak.

 

Sikerült egy kis idõt eltöltenem a családommal és a barátaimmal is. Talán az egész idõszak legjobb része volt hazatérni Asztúriába. Utána visszatérek a munkához és mindent megteszünk a gyõzelemért és köszönjük elõre is mindenkinek a támogatást. Macedónia ellen játszunk, akik nincsenek túl jó helyzetben a csoportban, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyû legyõzni õket Szkopjéban. A többi mérkõzésre is figyelnünk kell. Különösen a Szlovák és Ukrán válogatottra, mert ezek a mérkõzések nagy hatással lehetnek a csoport végleges állására.

 

 

Szeretnék gratulálni Anglia csapatának, mivel õk már kvalifikálták magukat a jövõ nyári játékokra. Nagyon jó játékosokból áll a válogatottjuk és biztos, hogy az esélyesek között lesznek Franciaországban. Külön szeretnék gratulálni csapattársamnak, Wayne Rooney-nak, aki a hétvége folyamán beérte Sir Bobby Charlton rekordját a válogatottban lõtt gólok számát tekintve. Wayne az egyik legjobb játékos, akivel valaha találkoztam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lesz a rekordját megdönteni.

 

Itt az idõ, hogy befejezzem mondókámat. Remélem, hogy két gyõzelemmel térhetek vissza Manchesterbe, úgy, hogy hazám biztos részvevõje lesz a 2016-os Európa-bajnokságnak, hiszen mi vagyunk a címvédõk. Köszönöm a támogatást mindenkinek és ne feledjük, hogy a következõ hétvégéne nagy meccs vár ránk a Liverpool ellen.

 

Szép hetet nektek. Ölel mindenkit...

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!