Del Bosque: De Gea készen áll

A spanyolok szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque elismerte, David De Gea arról biztosította õt, hogy készen áll a játékra. Annak ellenére is, hogy nem rég hiúsult meg az átigazolása a Real Madridba.


Vicente del Bosque felfedte, hogy David De Gea elmondta, õ készen áll a játékra, azután is hogy befuccsolt a klubváltása.

 

De Gea nem szerepelt még idén a Manchester Unitedben, miután Louis van Gaal kijelentette, hogy a spanyol a jövõjét övezõ kétségek miatt nem tud a feladatára összpontosítani.

 

A cserepadon kapott helyet, amikor a spanyolok 2-0-s gyõzelmet arattak szombaton a szlovák válogatott felett.

 

Kedden Macedónia ellen a kezdõcsapatban kaphat helyet a 24 éves játékos, akinek a Benabeuba történõ átigazolása a múlt héten esett kútba. Biztosította Del Bosque-t, készen áll, hogy visszatérjen a kapuba.

 

Egyúttal visszatérne a United kezdõjébe is, amikor szombaton a Liverpool az Old Traffordra látogat.  

 

  

 

Del Bosque elmondta: "Az állapotát tekintve, bevethetõ. Beszéltünk, és jól van."

 

"Nem tudom, hogy játszani fog-e, vagy sem, de rendben van, és ez az amit tudni akartam. Õ egy felnõtt srác, és teher nélkül készen áll játszani."

 

"Beszéltem vele. Nem akartam semmiféle tanácsot adni neki, mert már sokan megtették azt."

 

"Én csak megkérdeztem, vajon képes-e játszani, és igent mondott. Semmi mást. Bõ keterünk van, és rotálnom kell a csapatot."

 

"Alig néhány óránk van pihenni a meccsek között, és elõfordul, hogy emiatt változtatások lesznek. Van egy kis különbség, azok között, akik játszottak a szlovákok ellen, és akik nem. Fontos, hogy a teljes keretet bevessük."


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!