Pereira: Van Gaal nem utálja a brazilokat

Louis van Gaalt egyszer a 'brazil játékosok Hitlerének' nevezték, de a Manchester United ifjú középpályása, Andreas Pereira szerint menedzserének nincs problémája hazája játékosaival.


Van Gaal nagy visszhangot kiváltó módon különbözött össze Rivaldoval és Giovannival is, amíg a Barcelona edzõjeként dolgozott a 90'-es évek végén, amiért utóbbi a 'brazil játékosok Hitlerének' nevezte.

 

A Vörös Ördögök egykori jobboldali védõje, Rafael a múlt hónapban azt nyilatkozta, Van Gaal nem kedvelte õt, és õ is arról számolt be, hogy a hollandnak voltak problémái a brazilokkal.

 

A Belgiumban született Pereira ez év elején úgy döntött, Brazíliát szeretné képviselni válogatott szinten, az Új-Zélandi U20-as világbajnokságon pedig tündökölt is, és állítja, hogy Van Gaalnak nincsen roblémája honfitársaival.

 

 

"Normális vele a kapcsolatom, mint ahogy minden játékosnak. Nem hiszem, hogy lenne ilyen prekoncepciója a brazilokkal, nem" - kezdte a 19 éves irányító.

 

"Mindenki azt mondja, hogy elküldi a brazilokat, pedig nem így van. Normálisan kezel engem, mindenkit ugyanúgy. Nem hiszem, hogy bármilyen különös gondja lenne a brazilokkal."

 

"Bárki mondhat bármit, de velem megfelelõen viselkedik."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!