Pereira versenyhelyzetet teremt

Louis van Gaal úgy érzi, Andreas Pereira a Manchester United kezdõcsapatának számos posztjáért versenyben lehet, miután az U23-as brazil válogatott játékos fantasztikus szabadrúgásgóllal tette emlékezetessé elsõ kezdõként lejátszott meccsét.


Az Old Traffordon rendezett Ligakupa mérkõzésen a középpálya baloldalán kezdett az ifjú titán, akiben láthatóan nagyon égett a bizonyítási vágy, és szinte a 3-0-s gyõzelem során az elejétõl a végéig nagyon élénk teljesítménnyel rukkolt elõ. Természetesen a legemlékezetesebb megmozdulása az volt, amikor a tizenhatos vonalától nem messze állva védhetetlenül becsavart egy szabadrúgást az esélytelen Ipswich-kapus, Bartosz Bialkowski mellett, ezzel 2-0-ra növelve a Vörös Ördögök elõnyét egy órányi játékidõt követõen.

 

Egy ilyen teljesítmény egy 19 éves játékostól pedig azonnal arra késztette Louis van Gaalt, hogy arról tegyen említést, Pereira, karöltve mási fiatal társával, Jesse Lingarddal, harcban lehet a kezdõcsapat támadóalakzatának több helyéért is.

 

 

"Ez volt az elsõ kezdõként lejátszott meccse, és szerintem nagyon jól teljesített" - kezdte a holland menedzser.

 

"Fantasztikus, és fontos gólt szerzett, amivel elégedett vagyok, de például majd Juan Mata, Memphis Depay vagy Ashley Young lesz az, akivel meg kell majd küzdenie, úgyhogy nem lesz könnyû dolga."

 

"Képes 7-es, 10-es, és 11-es poszton is játszani. Lingardra ugyanez igaz. Multifunkcionális játékosaim vannak, de más játékosokkal is meg kell küzdeniük helyükért a csapatban. Minden a játékosok szintjétõl függ. Mindig a legjobb játékost teszem a kezdõbe, aki képes a csapatért dolgozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!