Pereira hálás Matának az átengedett szabadrúgásért

Andreas Pereira elárulta, miként került egyszer csak a szabadrúgásrúgók sorának élére, amelyet követõen meg is szerezte elsõ gólját felnõtt pályafutása során az Ipswich Town elleni 3-0-s gyõzelem alkalmával.


A brazil U23-as válogatott középpályás annak lehetett szemtanúja a másodosztályú ellenfél ellen vívott Ligakupa mérkõzésen, hogy Juan Mata végzi el a csapat szabadrúgásait, azonban nagyon hálás a lehetõségért, hogy megmutatta ország-világnak képességeit rögzített szituációból egy órányi játékidõt követõen az Old Traffordon.

 

"Elkértem a labdát Juantól, õ pedig odaadta" - kezdte 19 éves játékos a MUTV-nek adott exkluzív mérkõzés utáni nyilatkozatában.

 

"Együtt gyakoroltunk, így megbízott bennem. Nagyon különleges számomra, hogy megszerezhettem elsõ gólomat, ráadásul egy szabadrúgást, a Stretford End elõtt. Ez egy valóra vált álom számomra. Nagyon boldog vagyok a családom miatt, hogy bizonyíthattam a menedzsernek, és természetesen, hogy segíthettem a klubomat."

 

 

Az elõzõ szezonban az Év legjobb tartalékjátékosa címet kiérdemlõ játékos "megkönnyebbült", hogy elsõ alkalommal léphetett pályára kezdõként, és elmesélte, miként segítette a felkészülését az, hogy az U21-es csapattal az Old Traffordon pallérozódott.

 

"Szerintem segített" - tette hozzá.

 

"Jobban hozzászoksz a pályához és a stadionhoz, de más, amikor szurkolók is vannak. Remélhetõleg továbbra is jól tudok majd teljesíteni, és folytathatom fejlõdésemet."

 

Pereira azt is kifejtette, azzal az elhatározással vágott neki az Ipswich Town elleni mérkõzésnek, hogy elkerüljenek egy esetleges meglepetést, miután õ is részese volt a tavalyi, MK Dons elleni zakónak a Ligakupa 2. fordulójában.

 

"A tavalyi év nem sikerült túlzottan jól, kiestünk és nem akartuk, hogy ez idén is megismétlõdjön. Jól felkészültünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!