Továbbra is három sérült a keretben

Louis van Gaal megerõsítette, hogy Marcos Rojo, Luke Shaw és Paddy McNair személyében továbbra sem számíthat három védõjátékosára, amikor a Manchester United szombaton a Sunderlandet fogadja.


Az természetesen nem meglepetés, hogy Luke Shaw kihagyja a mérkõzés borzasztó lábtörését követõen, amelyet még a múlt heti, PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett el. Azonban hétköben adott interjújában a holland menedzser pozitív hírekrõl számolt be a játékos mentalitása és rehabilitációja kapcsán.

 

"Beszéltem vele tegnap este" - kezdte Van Gaal.

 

"Nagyon pozitív volt. Teljesen lenyûgözött. Nagyon jól jelek vannak. Már el is kezdtük a rehabilitációját. Otthon már át is esett az elsõ elektromos izomstimuláláson, úgyhogy ez nagyon jó."

 

 

Rojo elõször a Southampton elleni, múlt hétvégén 3-2-re megnyert bajnokin léphetett pályára kezdõként a szezonban, azonban sajnos az argentin megsérült a St. Mary's-ben, így kihagyni kényszerült a szerdai, Ipswich Town elleni Ligakupa mérkõzést, és nem lesz ott a Sunderland elleni bajnokin se.

 

McNair szintén elõször húzhatta magára a csapat mezét a St. Mary's-ben idén, mielõtt egy rúgást kapott, így õ sem áll majd rendelkezésre az Old Traffordon.

 

"Három sérültünk van - Rojo, Shaw és McNair" - tette hozzá.

 

"Ugyanaz tehát a helyzet, és most meg kell várnunk, amíg felépülnek a játékosaink, mert a két meccs között csak két nap telik el. Jelen pillanatban még nem tudom, hogyan fogom összeállítani a kezdõcsapatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!