Rio ég a vágytól hogy visszatérhessen

A Manchester United védõje, Rio Ferdinand biztos benne, hogy már maga mögött hagyta sérülésekkel teli idõszakát és már nagyon készül, hogy elõször pályára léphessen a szezonban.


Nincs annál jobb szó, mint hogy sérülésekkel teli, Rio Ferdinand elõzõ idényére, amikor is különbözõ problémák okán csak nagyon kevésszer álhatott csapata rendelkezésére, majd egy újabb sérülés miatt a nyári világbajnokságot is kénytelen volt kihagyni.

 

 

 

 

Az angol válogatott csapatkapitánya közvetlenül a dél-afrikai torna elõtt szenvedett sérülést az egyik edzésen, amely után csak most, szeptember közepén térhet vissza, úgy tûnik a Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.

 

Bár azt nem tudni, hogy a kezdõben, vagy csak csereként számít rá Sir Alex Ferguson a skót bajnok ellen a nyitófordulóban, azonban a hórihorgas bekk már nagyon várja, hogy újra pályára léphessen.

 

"Az elmúlt két hétben teljes erõbedobással edzettem együtt a felnõtt csapattal és a tartalékok közt játszottam is egy félidõt, úgyhogy most már jól érzem magam" - mondta Ferdinand a The Sun-nak.

 

"Egész egyszerûen élvezem, hogy végre újra együtt lehetek a társaimmal, felvehetem a mezt és érezhetem a frissen vágott fû illatát."

 

"A hátammal már minden rendben" - tette hozzá a 31 éves védõ.

 

"Vannak még dolgok, amiken át kell mennem, hogy biztosan azt mondhassam, hogy nincs már az a probléma, ami a sérülésemet okozta, de amúgy minden rendben."

 

"Remélem, hogy most már teljesen túl vagyok rajta. Magabiztosan mozgok a térdemmel és a hátamban sem érzek semmit."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!