Pereira elégedett személyes fejlõdésével

Andreas Pereira érthetõ módon boldog volt, hogy életében elõször megtapasztalhatta a Bajnokok Ligája hangulatát, amikor tegnap este pályára léphetett a Wolfsburg 2-1-es legyõzésekor, az ifjú brazil ezt követõen pedig még többre vágyik.


A klub akadémiájáról kikerült középpályás a kispadról szállt be Memphis helyére a tegnap esti, fordítással megnyert összecsapás második félidejében, pontosan egy héttel azután, hogy az Ipswich Town elleni Ligakupa sikerbõl góllal vette ki a részét, pályafutása elsõ kezdõként lejátszott felnõtt mérkõzésén.

 

Az elõzõ szezon Év U21-es játékosa hihetetlen, hogy mennyire nincs megilletõdve attól, hogy lépésrõl-lépésre épül be a Manchester United felnõtt keretébe, és elárulta, abban reménykedik, hogy megtudja hálálni majd azt a bizalmat, amit Louis van Gaaltól kapott.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy most megkapom a játéklehetõséget, és nagy elégedettséggel tölt el, hogy a menedzser megadta nekem ezt a lehetõséget" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Remélhetõleg sikerül oyan jól teljesítenem, ahogy képes vagyok, és folytathatom jó formámat."

 

"Nagyon elégedett vagyok a Wolfsburg elleni teljesítménnyel. Nagyon fontos volt számunkra, hogy gyõzni tudjunk, és remélhetõleg innentõl megindulunk felfelé."

 

"Szerintem nagyon fontos számomra, hogy olyan sorozatokban szerepelhessek, mint amilyen ez. Lejátszhattam elsõ félórámat a Bajnokok Ligájában, és remélhetõleg mostantól több és több mérkõzés vár majd rám."

 

 

Észrevehetõen sokan hozzák Pereira sikereit higgadt hozzáállásával összefüggésbe, ami megfigyelhetõ volt abból is, ahogy a Vörös Ördögök elmúlt idõszakbeli teljesítményeit értékelte.

 

A német bajnoki ezüstérmes felett aratott siker megerõsítette a manchesteriek pozícióját a B-csoportban, és bár Van Gaal együttese vezeti jeleneg a Premier League tabelláját, a szélsõ kiemelte annak a fontosságát, hogy a sikerek ellenére is két lábbal a földön álljanak.

 

"Szerintem az öltözõnkben nagyon rendben van az önbizalom, de két lábbal a földön kell állnunk, és csak a következõ mérkõzésünkre szabad koncentrálnunk" - tette hozzá az ifjú brazil.

 

"Remélhetõleg sikerül majd megnyerünk a következõ, Arsenal elleni mérkõzésünket, és így tovább. Minden mérkõzés nehéz."

 

"Természetesen ez a Bajnokok Ligájára külön igaz, de a Premier League-ben is kõkemény küzdelem folyik, úgyhogy mindegyik összecsapásunkat külön kell kezelnünk. Koncentrálnunk kell a feladatunkra és továbbra is keményen kell edzenünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!