Rojo kikerült az argentin keretbõl Van Gaal kérésére

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal kérésére Marcos Rojo kikerült az argentin válogatott keretébõl.


Rojo továbbra is térdín problémájából épül fel, amely okán a Manchester United elmúlt négy mérkõzését kénytelen volt kihagyni.

 

Ennek ellenére Gerardo Martino behívta az argentin válogatott október 9-i Ecuador, és október 14-i Paraguay elleni világbajnoki selejtezõkre.

 

Azonban az Argentin Labdarúgó Szövetség hétfõn közleményt jelentetett meg a játékos kapcsán.

 

 

"Marcos Rojo nem lesz tagja válogatottunk keretének, miután felépülésének utolsó stádiumában van jobb térdínének elsõ szintû sérülését követõen" - áll a közleményben.

 

"Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere tegnap délután kapcsolatba lépett Gerardo Martino szövetségi-kapitánnyal, hogy elmagyarázza, miért kényelmesebb, ha felépülésének utolsó fázisát a klubnál tölti."

 

"A szituációt tudomásul vette az Albiceleste kapitánya, és reméli, hogy Rojo a novemberi, Brazília és Kolumbia elleni dupla selejtezõre már egészséges lesz."

 

Rojo eddig csak két alkalommal léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben ebben a szezonban; a PSV elleni idegenbeli Bajnokok Ligája vereség, és a Southampton elleni, szintén idegenbeli 3-2-es gyõzelem alkalmával.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!