Giggs már a friss kihívásokra koncentrál

A walesi legenda 21. szezonjában is izgatottan vár minden minden mérkõzést, nem kivétel ez alól a Blackpool elleni vendégjáték sem.


 

„Örülök, hogy egy eddig számunkra ismeretlen pályán léphetünk pályára. Ez egy kisebb stadion, biztos nagyon hangos lesz” -kezdte Giggs.

 

„Mivel a Manchester United fog a városba érkezni biztos mindenki nagyon izgatott. Szurkolók, játékosok, garantált a telt ház és a jó hangulat. Biztos kemény csata vár ránk, de egy játékos szereti az ilyen kihívásokat. Még jobb persze ha gyõztesen is jövünk ki belõle.”

 

A 37 éves Giggs szenzációs egy órát produkált a Birmingham City ellen szombaton lecseréléséig, hogy várja az újonc elleni derbi nem csoda. Hihetetlen, de hosszú karrierje során hivatalos meccsen nem lépett pályára a Blackpool ellen. A keddi ellenfelet mindenesetre csak dicsérni tudta.

 

 

 

 

„Fantasztikus eredmény már az is, hogy a Blackpool a Premier League-ben szerepelhet, de ami még ennél is nagyobb szó, jó focit játszanak” -folytatta a walesi.

 

„Üde színfoltját képviselik a ligának. Nekik az az alapelvük, hogy kimennek a pályára és gólt lõnek. Sok izgalmas meccsük volt idén, remélem mi három ponttal tudunk távozni.”

 

Hogy mi a titka az újoncnak? Giggs szerint egy személy, Ian Holloway a menedzser.

 

„Hihetelen lelkes és eltökélt, ezt a pálya mellett és a sajtótájékoztatókon is lehet látni rajta. Tisztelik az összes ellenfelüket, de elhiszik, hogy bármelyiküket képesek legyõzni. Ez egy példaértékû hozzáállás.”

 

A Vörös Ördögök méltán duzzadhatnak az önbizalomtól, hiszen a szezon tán legjobb játékával intézték el hétvégén a Birmingham City-t, ezzel pedig 22 meccsesre hosszabbították veretlenségi sorozatukat és ezt biztos nem adnák fel egykönnyen Sir Alex Ferguson tanítványai.

 

„Ez egy nagyon jó eredmény. Sok karakter alkotja a csapatot, ezt bizonyítja, hogy sok meccsen akkor is nyertünk amikor nem játszottunk jól” -tette hozzá Giggs.

 

„Voltak meccsek amikor persze elhullajtottunk pontokat, de a két dolog szerintem így egyensúlyozza ki egymást. Volt amikor mi szereztünk kései gólt, volt amikor mi kaptunk.”

 

„Persze mindig szeretnénk úgy játszani, ahogy a Blackburn vagy a Birmingham ellen, de ez nem ilyen egyszerû. Ez is nagy eredmény, mert ebben az idényben nagyon kicsik a különbségek a csapatok között. Sok furcsa eredmény született és bárki legyõzhet bárkit. Számunkra éppen ezért a veretlenség óriási eredmény. Addig akarjuk tartani ameddig csak lehet.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!