Logibet.com - Nyerjünk együtt!

Fektess be tippmestereinkbe, és keress velük pénzt hosszútávon!


A logibet.com-on olyan tippmesterek szolgáltátásait veheted igénybe, akik hosszú távon is nyerõ statisztikával rendelkeznek sportfogadásban. A legjobb tippmesterek megbízhatóan szállítják a nyereséget hónapról hónapra, neked pedig nincs más dolgod, mint az ajánlott tippeket megfogadnod, majd a nyereséget bezsebelned.

 

Hogyan mûködik a rendszer?

 

A logibet.com-on a tippmestereket különféle kategóriákba soroljuk a múltban mutatott tippelési teljesítményük alapján. Minél hosszabb idõn át és minél profitábilisabban teljesít egy-egy tippmester, annál magasabb besorolást kap. Newbie szinten lehet tippmesterként belépni a rendszerbe, majd rookie, junior, senior és master kategóriákon át lehet egyre magasabb szintre jutni. A szintek növekedésével természetesen egyre megbízhatóbb és stabilabb szolgáltatásra számíthatunk egy-egy tippmestertõl. Természetesen a magasabb szinteken tevékenykedõ tippmesterek tippjei magasabb áron vásárolhatók meg, errõl bõvebben a Kreditvásárlás menüpontban tájékozódhatsz.

 

A tippeket egyenként is meg lehet vásárolni, azonban lehetõség van egyéni, sõt csoportos feliratkozásra is. Utóbbi esetben a feliratkozó minden, a csoportban résztvevõ tippmester tippjét megkapja, amelyrõl emailes értésítésben vagy push üzenetben tájékozódhatsz. Ha feliratkozol, kedvenc tippmestered egyetlen tippjérõl sem maradsz le, ha pedig a csoportos feliratkozást választod, kedvezményes áron juthatsz hozzá a tippekhez. A különféle árakról és kedvezményekrõl bõvebben a Szabályzat menüpont alatt találsz információt.

 

Hogyan lehet pénzt keresni?

 

A logibet.com egy hosszútávú befeketetést kínál, amelynek megtérülési mutatója kimagasló. A tippmesterek követése a befeketett pénzösszeg sokszorosával kecsegtet akár már egy év után is. Valóban elképzelhetõ a banki kamatnál nagyságrendekkel nagyobb hozam elérése sportfogási tippekbe való befektetéssel? A megfelelõ tõke és egy kis energia ráfordításával a válasz: igen. Mindezt egy konkrét példával is illusztráljuk a következõkben.

 

Mr.blonde senior szintû tippmester, a példánkban az õ elmúlt egyéves statisztikája alapján számolunk. Mr. blonde közel 300 tippet adott fel a vizsgált idõszakban. Ha minden tippjét megvásároltuk, akkor összesen 125 egységnyi plusz profitot termeltünk. Tételezzük fel, hogy egy egység=20 EUR. Ebben az esetben az elmúlt egy évben összesen 2500 eurónyi nyereségre tehettünk szert a fogadóirodákban mr. blonde tippjeivel. Ezt követõen viszgáljuk meg, mekkora összegû befektetésre volt szükségünk mindehhez, és mennyi volt a költségünk.

 

Egy senior tipp alap esetben 15 kreditbe kerül, azonban minden 10. tipp ingyenes, így összesen 265x15=3975 kreditbe kerültek mr. blonde tippjei az elmúlt egy évben. Egy 200 EUR értékû Premium kreditcsomag 2500 kreditet tartalmaz a logibet.com-on, így a 3975 kredit 318 EUR-ba került összesen. Azaz a tiszta profitunk 2500-318= 2192 EUR volt.

 

A helyes bankrollmenedzsment alkalmazásával egy egység az összes sportfogadásra szánt pénzed 0,5%-át jelenti. Tehát 20 eurós egységynyi téttel számolva érdemes 4000 EUR-s bankrollal rendelkezni a biztonságos fogadáshoz. A befektetés teljes költsége tehát a 4000 eurós bankroll plusz a két Prémium kreditcsomag (összesen 400 EUR) megvásárlása, azaz 4400 EUR. A tiszta profitod 2192 EUR lett, így a 4400 eurós befektetés hozama 2192/4400=49,6%

 

Jól látható tehát, hogy egy év alatt közel 50%-os hozamot produkált a mr.blonde tippjeibe való befektetés. Mindez minimális energiaráfordítással elérhetõ, ugyanis a mintegy 300 tipp kevesebb mint napi egy fogadást jelent egy év alatt. A fogadások megkötéséhez mindössze egy okostelefonra van szükség, ugyanis a logibet.com mobilapplikációjának segítségével a tippmesteri szolgáltatásra való feliratkozás után azonnali push értesítést kapsz minden egyes tipp fealdásáról.

 

Hogyan lehet vásárolni?

 

A logibet.com-on egyszerûen és gyorsan tudsz vásárolni VISA, Visa Electron, Maestro vagy Mastercard bankkártya segítségével, valamint a Skrill online pénztárca segítségével. A logibet.com-ra történt regisztrációt követõen a biztonságos fizetési felületünkön néhány kattintással megvásárolhatod az általad preferált kreditcsomagot, a kreditek pedig azonnal megjelennek az egyenlegeden. Ezek után nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra megfelelõ tippmestert vagy akár egy csoportot, feliratkozni a szolgáltatásukra, majd hátradõlni és várni a nyerõ tippeket.

 

Felhasználói vélemény:
 

"Jó tippek, könnyen átlátható weboldal, és a mobilalkalmazás telepítése kötelezõ a push notifikáció miatt"  - makai

 

 

 

 

 

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!