Evra marad a Unitednél

Patrice Evra ügynöke kijelentette, kliense a nyárig mindenképpen a Manchester United játékosa marad, annak ellenére, hogy a Real Madrid hevesen érdeklõdik a bal bekk iránt.


Már hetek óta hallani lehet olyan pletykákat, miszerint a királyi gárda edzõje, José Mourinho szemet vetett a Manchester United francia védõjére, és akár hajlandó lenne érte nagyobb összeget is áldozni, hogy már a télen a spanyol fõvárosba költözzön.

 

Emellett egyes hírforrások azt is tudni vélték, hogy a Vörös Ördögök már régóta figyelemmel követik a Benfica játékosa, Fabio Coentrao pályafutását, akit mint az esetlegesen távozó Patrice Evra utódjának szemeltek ki, ám Federico Pastorelo, az egykori Monaco játékos képviselõje kijelentette, ebben az átigazolási idõszakban ügyfele biztosan nem megy sehova.

 

Evra ügynöke a közelmúltban megbeszéléseket folytatott a Manchester United vezetõségével, és Sir Alex Fergusonnal, és közösen úgy határoztak, hogy gall játékos jövõje az Old Traffordon íródik tovább.

 

A 29 éves válogatott játékos jelenleg 2012-ig érvényes szerzõdéssel rendelkezik Manchesterben, és Pastorelo elmondása szerint a felek a nyáron egyeztetnek az esetleges folytatásról.

 

 

"Nem, jelen pillanatban igazán semmilyen hír nincs Patriceszal kapcsolatban" - mondta Pastorelo a sport.co.uk-nak.

 

"Volt érdeklõdés irányába, és olvastam a Real Madridról is, de igazából hivatalos megkeresés csak az Internazionale részérõl érkezett még a múlt nyáron."

 

"Hosszú megbeszélést folytattunk Sir Alex Fergusonnal, és közösen úgy döntöttünk, hogy Patrice marad Manchesterben."

 

"A jelenlegi szerzõdése 2012 nyaráig szól, és õ jelen pillanatban csak a jelenleg futó szezonra, és az elõtte álló feladatokra koncentrál."

 

"Lefogunk ülni a nyár folyamán a Manchester United vezetõségével, és eldöntjük, hogy meghosszabbítjuk-e a szerzõdést, vagy az ügyfelem továbbáll-e. De jelen pillanatban semmi különöset nem tudok elmondani errõl a helyzetrõl."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!