Friss hírek sérülésfronton

Louis van Gaal az MUTV-nek elmondta, a Manchester Unitednek nincs friss sérültje a 170. manchesteri derbi elõtt, csak Luke Shaw és Paddy McNair szerepelnek a sérültek listáján.


Shaw szeptember óta, a PSV Eindhoven elleni találkozón elszenvedett kettõs lábtörése óta nem bevethetõ, míg a fiatal védõ, McNair az északír válogatott finnek elleni EB-selejtezõjén elszenvedett és súlyosnak tûnõ sérülése óta nem játszott.

 

Ashley Young még az Arsenal elleni vereség során szenvedett kisebb sérülést, ami miatt ki kellett hagynia az Everton és a CSKA moszkva elleni összecsapásokat. A menedzser azonban elmondta, Young már felépült, bár erõnléti állapota még nincs azon a szinten, hogy vasárnap játszhasson.

 

Ander Herrera csodás fejesgólt szerzett a Goodison Parkban és megtartotta helyét a csapatban a moszkvai találkozón is. A spanyol középpályás a meccs utolsó részében ütést kapott a bordájára és úgy tûnt, ez komolyabb sérülés is lehet, azonban minden rendben van vele.

 

"Nagyon jó, mert csak Luke Shaw és Paddy McNair szerepelnek a sérültek listáján" - nyilatkozta Van Gaal ma az Aon Training Complex-ben. "Ashley Young három hétig nem edzett, így kihagyja a City elleni mérkõzést."

 

 

"Mindig jobb, ha egy menedzser rengeteg játékos közül válogathat. Voltak idõk, amikor nem állt rendelkezésemre ennyi játékos, mint például tavaly, de ez az év sokkal jobb ebbõl a szempontból."

 

Közben Manchester kék felében Manuel Pellegrini elmondta, egy marék fontos játékosára nem számíthat vasárnap: "A sérültek listája megegyezik azzal, ami az elõzõ meccsen volt. David Silva, Sergio Agüero, Samir Nasri, Fabian Delph és Gael Clichy sem játszhat. Senki nem tér vissza a héten; talán a jövõ héten 1-2 játékos elkezdheti a munkát a csapattal, de most még nem."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!