Carricket nem izgatják Scholes kritikái

Michael Carrick tiszteli egykori csapattársa, Paul Scholes véleményét, azonban nincsenek álmatlan éjszakái a Manchester Unitedet ért kritikái miatt.


Scholes, aki 11 bajnoki címet nyert a Unitednél töltött parádés pályafutása során, az elmúlt hetekben több alkalommal is foglalkozott a témával, és fogalmazott meg negatív véleményt a Louis van Gaal által elképzelt játékstílus kapcsán.

 

Carrick elfogadja, hogy televíziós szakértõként Scholesnak véleményt kell formálnia, de elárulta, személy szerint nem szentel túlzottan sok figyelmet szavainak.

 

"Engem az, amit (Scholes) mond, nem zavar" - kezdte Carrick, aki hat éven keresztül játszott együt Scholesszal a Manchester United középpályáján.

 

"Tisztelem Scholesyt, ez pedig nem fog változni. Ez engem nem igazán foglalkoztat."

 

"Rengeteg vélemény kering a médiában. Ha elkezdesz aggódni azon, mit mondanak rólad az emberek a tv-ben vagy az újságokban, akkor bajban vagy."

 

"Játékosként mindannyian tudjuk, hogy mire kell koncentrálnunk. Semmi baj nincsen ezekkel az észrevételekkel. Az embereknek megvan a saját véleményük. Ez rendben van."

 

"Ugyanúgy el kell fogadnod a bántó, mint a kedves szavakat, és ha jól esik a hátbaveregetés, akkor az irányodba megfogalmazott kritikát is állnod kell."

 

 

Scholes kedden este újabb fejezetét nyitotta meg a vitának, azt állítva, a Unitedet "unalmas" lett nézni Van Gaal irányítása alatt.

 

"Csak oldalpasszok, labdatartás, unalmas játékstílus, és akkor meg kell kérdezni, hogy tényleg csak a csatárokkal van problémája?" - mondta Scholes, mielõtt a Vörös Ördögök 1-0-ra legyõzték volna a CSZKA Moszkva együttesét a Bajnokok Ligájában.

 

A United szurkolói is ellenérzésüknek adtak hangot, amikor a második félidõ közepén kifütyülték Anthony Martial lecserélését, akit Marouane Fellaini váltott.

 

Azonban Carrick kijelenti, a játékosoknak kell vállalniuk a felelõsséget, és meg kell tanulniuk ilyen puskaporos hangulatban is játszaniuk.

 

"Az a feladatunk, hogy játszunk. Ezért vagyunk ennél a nagyszerû klubnál" - tette hozzá.

 

"Ha nem tudod, vagy nem akarod ezt kezelni akkor menj, és játsz máshol. A kedves mellett a bántót is el kell fogadnod."

 

Carrick elismerte, Van Gaal megváltoztatta a United játékstílusát, de nem olyan pontig, hogy az unalmassá váljon.

 

"Vannak dolgok, amit csapatként másként csinálunk, mint a múltban, de számomra ez teljesen természetes, hogy amikor egy új menedzsered van, akkor neki lesznek új elképzelései."

 

"Nem gondolom, hogy sokkal konzervatívabb lenne a játékunk. Inkább csak úgy gondolom, hogy részleteiben más. Bizonyos szinten más, bizonyos szinten nem."

 

"Minden arról szól, hogy nyerni tudunk-e, nem? A mérkõzések és a trófeák a fontosak. Természetesen szeretnénk izgalmas futballt játszani, és egy zsák gólt szerezni, de ez nem mindig könnyû, amikor egy csapat úgy áll fel ellenünk, hogy az összes játékosuk védekezik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!