Van Gaal bízik Cameronban

Louis van Gaal elmondta, minden lelkiismeret-furdalás nélkül adott lehetõséget Cameron Borthwick-Jacksonnak a West Brom elleni találkozón.


A 18 esztendõs védõ a 2-0-ra megnyert mérkõzés 77. percében váltotta Marcos Rojót, ezzel bemutatkozott a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, így õ a nyolcadik olyan játékos, aki akademistaként pályára léphetett Van Gaal irányítása alatt az elsõ csapatban.

 

Jesse Lingard - egy másik olyan labdarúgó, aki megmászta a United ranglétráját - kezdte meg a gólgyártást az Albion elleni összecsapás második félidejében, megszereve elsõ gólját a felnõttek között, majd Juan Mata kései tizenegyese jelentette a végeredményt.

 

A jelenlegi menedzser kezei alatt Borthwick-Jackson elõtt már Lingard, Tyler Blackett, Reece James, Saidy Janko, Andreas Pereira, Paddy McNair és Tom Thorpe is lehetõséghez jutott, és a találkozó után Van Gaal el is magyarázta, miért kapott esélyt a 43-as mezben játszó fiatal.

 

 

"Láttam õt egyszer vagy kétszer és lenyûgözött" - mesélte LvG az MUTV-nek. "Tegnap tudtam, hogy Marouane Fellaini megsérült kicsit, így beszéltem Warren Joyce-szal és megkérdeztem, mit tud adni számomra."

 

"Mindig kapcsolatban vagyok vele vagy Paul McGuinness-szel és azt mondta, a bal bekk most nagyon jó formát mutat. Kellett egy bal bekk, mert Marcos Rojo még keveset játszott egyhuzamban."

 

"Minden félelem nélkül tettem a keretbe Cameront és azt kell mondjam, nagyon jól tette a dolgát."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!