Valencia mûtéten esett át

Antonio Valencia mûtéti beavatkozáson esett át a Manchester City elleni, októberi városi derbin elszenvedett lábsérülése következményeként.


A 30 éves szélsõ közösségi oldalán posztolt egy képet kórházi ágyán feküdve, elmondása szerint pedig az operáció jól sikerült, és hamarosan megkezdheti a rehabilitáció folyamatát.

 

Valenciát még október 25-én, a Manchester City elleni 0-0-ra végzõdõ manchesteri rangadó elsõ félidejében rúgták lábon, de egészen a mérkõzés végéig a pályán maradt, és csak az utolsó percekre állt be a helyére Matteo Darmian.

 

Az ecuadori éppen hogy csak elkezdte kiszorítani a kezdõcsapatból a nyáron igazolt Matteo Darmiant, máris meghatározatlan idõre az oldalvonal mellé szorult, miután kés alá kellett feküdnie.

 

A klub hivatalos Twitter-oldalán is megerõsítésre került Valencia operációja, amelyet követõen maga a játékos posztolt egy képet rögtön a mûtétet követõen.

 

 

"Hála Istennek rendben ment az operáció. Most már a felépülésemre gondolok" - írta.

 

Valencia hiányában Darmian és Ashley Young is két-két mérkõzésen játszott kezdõként a Vörös Ördögök színeiben, ahol részesei lehettek Louis van Gaal együttesének kapott gólok nélkül lehozott sorozatának.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!