Vörös Ördögök a válogatottban

Számos, a Manchester Unitedben együtt játszó játékos fog majd egymással szembe nézni november 13-án, pénteken és november 17-én, kedden, amikor néhány érdekes válogatott összecsapás szemtanúi lehetünk.


Anglia keretében négy Vörös Ördög, köztük a Manchester Unitednél a hónap legjobb játékosává választott Chris Smalling is helyet kapott, mellette pedig ott lesz még Phil Jones és Michael Carrick is, és természetes a csapatkapitány, illetve immáron a válogatott történetének legeredményesebb játékosa, Wayne Rooney is. Elsõ ellenfelüknél, Spanyolországnál behívót kapott David de Gea és Juan Mata is, akik pénteken Alicanteben, az Estadio José Rico Pérezben léphetnének pályára manchesteri csapattársaik ellen.

 

Négy nappal késõbb a Háromoroszlánosok a Wembleyben fogadják Franciaországot, akik keretében ott lesz Anthony Martial és Morgan Schneiderlin is, akik azt megelõzõen Németország ellen is pályára lépnek majd, így Bastian Schweinsteigerrel is farkasszemet nézhetnek majd pénteken a Stade de France-ban.

 

 

Németország ezt követõen a szomszédos Hollandia legjobbjaival mérkõzik majd meg november 17-én, Hannoverben - a holland keretben pedig ott lesz Daley Blind és a végül mégis behívott Memphis is, akik a német világbajnok elõtt a velük ellenben Eb-résztvevõ Wales nemzeti csapatával is összecsapnak Cardiffban.

 

Marouane Fellaini, aki sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a múlt szombati West Brom elleni bajnokit, ugyanezen ok miatt kikerült a belgák Olaszország ellen készülõ keretébõl, és nem lehet ott akkor sem, amikor a jelenlegi világranglista vezetõ alakulat Mata és De Gea spanyol válogatottját fogadja. Matteo Darmian helyének megtartására készül a Squadra Azzurra kezdõjében, akik a belgák elleni meccset követõen Romániát fogadják majd Bolognában.

 

Eközben az észak-ír válogatott szövetségi-kapitánya, Michael O'Neill abban reménykedik, Paddy McNair valamilyen módon csatlakozni tud a pénteki, Lettország elleni mérkõzésre készülõ kerethez, még ha nem is került nevezésre 23 fõs névsorába. A fiatal védõ továbbra is a legutóbbi válogatott szünetben elszenvedett sérülésébõl lábadozik.

 

Dél-Amerikában a 2018-as világbajokság selejtezõ-sorozatának részeként Argentína pénteken Buenos Airesben, az Estadio Monumental Brazíliát látja vendégül. A Vörös Ördögök duója, Marcos Rojo és Sergio Romero is szerepel az Albicelestebe behívottak között, akik ezt követõen majd Kolumbiában folytathatják menetelésüket a három év múlva rendezendõ oroszországi világeseményre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!