Rojo: Jó a kapcsolatunk Van Gaallal

A Manchester United védõje, Marcos Rojo kijelentette, jó kapcsolatot ápol Louis van Gaallal, a kettejük összeveszésérõl szóló pletykák pedig hamisak.


Szinte minden sajtóorgánum beszámolt arról, hogy Marcos Rojo összerúgta a port holland menedzserével, miután útlevélproblémája miatt lemaradt a klub felkészülési szezonjáról az Amerikai Egyesült Államokban.

 

A helyzetet súlyosbította, amikor a 25 éves játékos nem fedte fel térdínsérülésének súlyosságát, amely eredményeként szeptemberben le kellett cserélni a Southampton elleni bajnokin, és több mérkõzést is kihagyott azt követõen.

 

Felépülését követõen Rojo a United elmúlt hét mérkõzésén mindannyiszor kezdõként léphetett pályára, kapcsolata szerinte pedig ugyanolyan Van Gaallal, mint bármelyik korábbi menedzserével.

 

"Normális a viszonyunk, mint bármely másik edzõmmel volt" - mondta Rojo azt követõen, hogy kezdõként lépett pályára Argentína 1-0-s Kolumbia elleni gyõzelme alkalmával.

 

"Nem kérdezem meg, hogy miért jelöl a csapatába, amikor játszom, úgyhogy nincsen semmi jogom arra se, hogy akkor kérdezzem, amikor nem így tesz. Ez ilyen egyszerû."

 

"Van Gaal ugyanúgy cselekszik, mint a világ bármely edzõje. Õ dönti el, ki játszik, az alapján, amit látott a hét során, õ választja ki, ki van a legjobb állapotban, nekünk pedig el kell fogadnunk az edzõ döntéseit."

 

 

Rojo védelmébe vette Van Gaal könyörtelen vezetõi stílusát, amelyet a Barcelona és a Bayern München kispadján számos játékossal szemben alkalmazott.

 

"Õ egy nagyon professzionális edzõ, mindenkibõl a lehetõ legtöbbet szeretné kihozni, és ez nem azt jelenti, hogy durva" - tette hozzá.

 

"Szeretné, hogy a munkáját siker koronázza, nekünk pedig meg kell értenünk, mit is vár el tõlünk egytõl-egyig."

 

A védõ azokat a híreszteléseket is tagadta, miszerint októberben azért hagyta ki az argentinok Ecuador és Paraguay elleni selejtezõit, mert klubmenedzsere ezt kérte.

 

"Ezek mind hazugságok, Van Gaal soha nem kérné tõlem, vagy bárkitõl, hogy ilyet tegyek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!