Cocu: Ne fütyüljék ki Morenot!

A PSV Eindhoven edzõje, Phillip Cocu abban reménykedik, Hector Morenot nem fütyüli majd ki ma este az Old Trafford közönsége.


Ebben a szezonban második alkalommal csap majd össze a Bajnokok Ligájában a Manchester United és a holland bajnok. Az elsõ találkozón a manchesteriak baloldali védõje, Luke Shaw horrorisztikus, kettõs lábtörést szenvedett a PSV védõje, Hector Moreno becsúszása után.

 

A mexikói bocsánatot kért szerelési kísérlete miatt - amely megtorlás nélkül maradt - azonban valószínûleg ez se menti majd meg a fagyos fogadtatástól, amikor kilép ma este az Álmok Színházának gyepére.

 

Mindezt azonban edzõje szeretné elkerülni.

 

 

"Remélem nem" - válaszolta Cocu arra a kérdésre, vajon kifütyülik-e majd játékosát Manchesterben.

 

"Nagyon csúnya sérülés volt. Remélhetõleg Luke Shaw minél hamarabb visszatérhet."

 

"Õ egy fantasztikus játékos. A legfontosabb dolog, hogy rövid idõ alatt újra lábra állhatott, és hogy csatlakozzon a csapatához és újra játszhasson, azonban azt még nem tudjuk, hogy utóbbiakra mikor kerülhet sor."

 

Az incidens óta a PSV támogatásáról biztosította a fiatal angol játékost. Cocu és csapata meglátogatták Shawt abban a három napban, amikor még az eindhoveni kórházban kellett maradnia, és a szurkolók is kifogják venni a maguk részét.

 

 

Két nagyméretû zászlóval érkeztek Angliába, amelyen a játékos arcképe, illetve a 'Gyógyulj meg Luke Shaw' szöveg szerepel.

 

Az egyik az idegenbeli szurkoló tábor fogja majd kifeszíteni a stadionon belül ma este, míg a másikat átadják majd a játékosnak.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!