Ronaldo kész visszatérni

Jelentések szerint Cristiano Ronaldo kész visszatérni a Manchester Unitedhez még akkor is, ha a Paris Saint-Germaintõl ajánlatot kapna.


A Real Madrid támadója még 2009-ben hagyta el az Old Traffordot, akkor világrekordnak számíto 86 millió fontot fizetett érte a spanyol csapat.

 

Annak ellenére, hogy a Santiago Bernabeuban óriási magasságokat ért el a portugál, távozása már régóta téma, ami Rafa Benitez érkezésével csak tovább nõtt.

 

Miután a Barcelona 4-0-ra átgázolt a Realon, állítólag Ronaldo azt mondta a klub elnökének, Florentino Pereznek, ha a menedzser nem, akkor õ távozik.

 

A Sunday Mirror információja szerint miután az elnök bizalmat szavazott a héten Beniteznek, Ronaldo kész állni a szavát és elhagyná a klubot.

 

 

A 30 éves támadó szívesebben térne vissza a Premier League-be - ahol hat év alatt 84 gólt szerzett - azon belül pedig a Manchester Unitedhez ahelyett, hogy a francia bajnok PSG-t választaná.

 

Ugyanis CR szerint hírnevének nem tenne túl jót, ha a francia élvonalban szerepelne, ezért az 500 ezer fontos heti fizetést is elutasítaná a párizsiaktól.

 


Independent

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!