Fletcher: A Fõnök inspirált minket

Darren Fletcher szerint néhány bölcs szó Sir Alex Fergusontól nagy szerepet játszott a United Bloomfield Road-i lenyûgözõ gyõzelmében.


Két elsõ félidei fejes után sokkoló 2-0-ás hátrányba került a szenvedõ Manchester United a tegnapi találkozón. A Vörös Ördögök játékosai hamar kint voltak a szünetben kapott edzõi utasításokat követõen és Fletcher szerint a menedzser elhitette velük, hogy képesek megfordítani az eredményt a mérkõzés második felében.

"Nagyon inspiráló számunkra és képes volt elérni, hogy tudjuk, képesek vagyunk megcsinálni a feladatunkat" - kezdte a középpályás az MUTV-nek adott interjújában. "Azt mondta, amilyen gyorsan csak tudjuk, szerezzük meg az elsõ gólt, hogy legyen idõnk a másodikra és remélhetõleg a harmadikra is."

 


"Csapatként nagyon elszántak voltunk, hogy kimenjünk és helyre hozzuk a dolgokat. Nagyon csalódottak voltunk, hogy két gólt is kaptunk pontrúgásból. Össze kellett fognunk, válaszolnunk és ezt meg is tettük a második félidei fantasztikus teljesítményünkkel."

A kedd esti látogatás a Bloomfield Roadon a United számára nagyon fontos mérkõzés volt a bajnoki versenyt tekintve, miután az eredetileg december elején lejátszandó találkozót elhalasztották a fagyott talaj miatt. A 3-2-es gyõzelem az eredményezte, hogy a United immár öt pontos elõnyben áll a tabella élén, ami Fletcher szerint nagyon örvendetes.

"Ez nagyon jó, hogy az emberek már számolgatnak, ám elõbb ki kell menni a pályára és meg kell nyerni az adott mérkõzéseket. Ezért volt ez a találkozó is nagyon fontos. Tudtuk, ha sikerül nyernünk, azzal megerõsíthettük helyzetünket és folytathattuk volna utunkat a célunk felé, hogy megnyerjük a bajnokságot."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!