Rooney kikerülhet a csapatból

Az angol támadót kiszoríthatja Chicharito.


Sir Alex Ferguson elismerte, küzd, hogy formán kívül szereplõ Wayne Rooneyból kihozza a legjobbat.

A Manchester United csatára az elmúlt hetekben korábbi önmagának árgyéka, teljesítménye meg sem közelíti a tavalyi szezonban mutatott produkcióját.

Az angol válogatott idén csupán három gólig jutott, annál többször került a címlapokra botrányaival, sérüléseivel és szerzõdése körüli idõhúzásával.

 


Jelenleg már valós veszélye van annak, hogy elveszti kezdõ pozícióját a csapatban és helyére a fiatal mexikói, Javier Hernandez léphet elõre.

A 22 éves játékos nagy segítséget jelentett csapatának legutóbb, mikor éppen Rooney váltva gólt szerzett a Blackpool elleni, drámai fordítás során.

Ferguson elismerte, lenyûgözte Hernandez folyamatos fejlõdése és nehéz döntés elõtt áll, hogy maradjon-e a formáján kívül teljesítõ Rooney a csapatban.

A Bloomfield Roadon lejátszott találkozó után nyilatkozott a skót szakember: "Igyekeztünk Rooneyt a szélen alkalmazni, és bár többször játszott már ezen a poszton, az elsõ félidõben alig került játékba."

"Ám ez nem az õ hibája volt. Játékunk ritmusa nagyon nem volt megfelelõ."

"Aztán feltoltuk õt a támadósorba, de a második félidõ elsõ 20 perce után, mikor még mindig két gólos hátrányban voltunk, tennünk kellett valamit és új játékost bevinni."

"Ez az új játékos pedig Chicharito volt. Azonnal ment elõre és nagy szerencsétlenségére a kapus fantasztikusan hárított a helyzeténél. Utána azonban megszerezte az egyenlítõ gólunkat, ráadásul akár négy gólt is lõhetett volna. Nagy hatással volt a mérkõzésre."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!