Példaértékû összefogás!

A ManUtdFanatics.hu csatlakozik a BVB Fanclub Ungarn jótékonysági kezdeményezéséhez! Arra kérünk mindenkit, hogy szánjon pár percet a következõ sorokra. Ismerjétek meg a kis Hunor szívszorító történetét.


Részlet a bvbfanclub.hu tavalyi cikkébõl

“Hunor egy nagyon súlyos gerincvelõi daganattal született, és azóta is ezzel együtt él. A daganat sajnos olyan rossz helyen van, hogy elnyomja a jobb lábát mozgató ideget, így ezt a lábát nem is tudja mozgatni. A daganatot sajnos sebészeti úton nem lehet eltávolítani, mivel a hozzájutás nagy valószínûséggel egyéb ideg/idegek sérülését vonná magával, aminek nagyon rossz következményei lehetnének. A jobb lába miatt az egész teste rendellenesen fejlõdik, aminek következtében súlyos gerincferdülése és egyéb fejlõdési problémái is vannak. Ezt jelenleg gyógytornával lehet kezelni, aminek költsége heti kb. 30.000 Ft. Az orvosi javaslatok szerint ez használ most neki a legtöbbet, ez segíti legjobban a fejlõdésben, ám az igen magas ára miatt, a család csak korlátozott számban teheti meg, hogy Pécsrõl felutaznak Pestre a kezelésre. Most jelenleg nem tudnak csak 1-2 havonta egy-egy hetet részt venni ilyen tornán, ami így is hatalmas terhet jelent a családnak.

 

Ez egy lassan növekvõ daganat, aminek nincs hivatalos ellenszere Magyarországon, egy amerikai készítménnyel kezelik, aminek havi költsége kb. 30-40.000 Ft között mozog. Tehát nem egy nagy, több millió forintos mûtétre van szüksége Hunornak, hanem erre a havi szinten ~100.000 Ft-150.000 Ft-os kiadásra (minél több gyógytorna, annál jobb), ami éves szinten több mint 1 millió Ft, és még nem látszik, hogy mindez meddig menne így.”

 

 

Ismerjük meg a jelenlegi helyzetet

 

Lassan eltelt egy esztendõ, Hunor szülei pedig meséltek kisfiuk helyzetérõl, a mögöttük álló történésekrõl (idézet a bvbfanclub.hu cikkébõl) . – “Régen találkoztunk már, azóta sok minden történt Hunorral. A legfontosabb, hogy hála Istennek, az MR eredmények nem mutatnak rosszabbodást! Szorgalmasan tornázik, úszik  Hunor, és mindemellett okosodik, szépen fejlõdik. Õsszel Zalaegerszegen jártunk egy két hetes rehabilitáción. Hunor sokat ügyesedett, fejlõdött, erõsödött ezalatt az idõ alatt! Kapott bokasínt és járókeretet, hogy ezzel is támogassuk a mozgásfejlõdését.

 

Orvosi szempontból fontos hír még,  az egyik gyógyszeres kezelést abbahagytuk, mert sajnos nem hozta a várt eredményt (ez ami havi 30-40E Ft között mozgott), így most inkább másik, megfelelõ gyógyszert keresünk. Illetve a heti gyógytorna szinte teljesen esélytelenné vált jelenleg, így az esetleg befolyó adományból, újra eltudnánk kezdeni járni ezekre a kezelésekre.

 

 

S, hogy miként segíthettek? Íme, a részletek:

 

Az egyik ugye a már fentebb is említett megosztás facebookon, a másik pedig az utalás. Minden egyes forint Hunor gyógyulását szolgálhatja.

 

A felajánlásokat HUNORNAK, a következõ számlaszámra várjuk
(a megjegyzésbe írjátok bele, hogy adomány):

Számlaszám: 10918001-00000105-51670001

IBAN: HU91109180010000010551670001
SWIFT kód: BACXHUHB
Számlatulajdonos: Lasztoméry András
Bank: Unicredit Bank

 

Bármilyen kérdés esetén pedig írjatok bátran a következõ címre: info@bvbfanclub.hu

 

Köszönjük elõre is az adományokat, az átadás részleteirõl és az adománygyûjtés eredményérõl természetesen majd egy-egy írás formájában jelentkezünk.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!