Smalling: Januári célok

Chris Smalling azt szeretné, ha csapata január végére ismét közel lenne a tabella elsõ helyéhez.


A Vörös Ördögök jelenleg a táblázat hatodik helyén tanyáznak, miután borzalmas decembert futottak és a lehetséges 15 pontból csak kettõt gyûjtöttek be.

 

Azonban tekintettel arra, hogy idén minden csapat mennyire kiszámíthatatlan és kiegyensúlyozatlan, Smalling optimistán áll a dolgok elé és hiszi, az elkövetkezendõ négy hét során képesek lesznek elérni a célt.

 

"Az idei egy õrületes bajnokság, amikor pontokat buksz, megnézel 2-3 másik csapatot, akiktõl azt várod, hogy gyõznek és õk is pontokat dobnak el. Nagyon versenyképes csapatok vannak itt, folyamatosan változnak a pozíciók és nincs nagy szakadék a pontszámok között" - mondta Chris az MUTV-nek a mai összecsapást megelõzõen.

 

"Csak egyenletesen kell teljesítened, ahogyan tettük azt a szezon korábbi részében, mikor az élen álltunk. Egy kis kiegyensúlyozott teljesítménnyel máris az élre állhatsz és elõnyt építhetsz ki."

 

"Mint mondtam, nem oly régen még az élen álltunk. Nagyon szoros a bajnokság - ha sikerül háromszor nyerned, karnyújtásnyira kerülsz az elsõhöz. Célunk az, hogy január végén ott legyünk és akkor bármi megeshet."

 

 

A United jelenleg nyolc mérkõzés óta képtelen nyerni (minden sorozatot figyelembe véve), ám a Swansea ellen mindenképp pozitív eredménnyel akarnak zárni a játékosok. Smalling tudja, ez messze nem lesz könnyû a csapat ellen, mely legutóbbi három alkalommal mindig 2-1-re legyõzte a manchesterieket.

 

"Fejlõdtek, bár az utóbbi idõben nem voltak jó formában, de az évek során folyamatosan a tabella elsõ felében végeztek és mindig voltak olyan játékosaik, akik problémát tudtak okozni neked. Nehéz mérkõzéseink voltak velük, gyakran csak egy gól döntött a meccsen."

 

"Nem felejtjük el a párharcunkat, melyet a szezonban már megvívtunk és azt, milyen fenyegetést jelentettek. Nyilván a gyõzelemért fognak menni, ahogy mi is. De hazai csapatként úgy kell kezdenünk a találkozót, ahogy tettük azt a Chelsea ellen. Ezt az egész mérkõzésre ki kell tolnunk, mert biztos vagyok abban, hogy azt a legtöbb csapat képtelen kezelni 90 percen keresztül."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!