Pereira az FA kupában bizonyítana

Andreas Pereira reméli, a hétfõi, Tottenham Hotspur elleni 3-1-es gyõzelem során az U21-es csapatban szerzett két gólja növelni fogja esélyeit, hogy szombaton pályára léphessen a Sheffield United elleni FA kupa mérkõzésen.


A tehetséges, 20 éves középpályás elõbb egy baloldali szögletbõl volt eredményes, mielõtt a három pont sorsát eldöntötte volna, amikor egy-az-egyben kicselezte a Spurs kapusát, Tom Glovert, majd megszerezte Warren Joyce együttesének harmadik gólját.

 

"Szerintem szükségem van némi meccsritmusra, úgyhogy jó volt együtt játszani az U21-esekkel" - mondta Pereira a MUTV-nek.

 

"Ez egy nagyon jó szint, ezért hasznos volt, hogy ott bizonyíthattam, és remélhetõleg ezáltal több játéklehetõséghez juthatok a felnõttek között."

 

"A felnõtt csapat szintje egy kicsit magasabb természetesen, de intenzitásában mindegyik magas, úgyhogy jó volt itt játszani. Remélhetõleg megmutathatom a menedzsernek az élességemmel és a góljaimmal, hogy játékra alkalmas állapotban vagyok szombatra. 2015 nagyszerû év volt számomra, de abban reménykedek, hogy az idei is jól fog sikerülni."

 

 

Pereira szeptemberben, az Ipswich Town elleni Ligakupa mérkõzésen történõ, kezdõként való bemutatkozásakor kiérdemelte a mérkõzés legjobbja elismerést, többek között parádés szabadrúgásgóljának köszönhetõen. A sorozat következõ körében is a kezdõtizenegyben kapott lehetõséget a Middlesbrough ellen, és nagyon közel járt, hogy ismét eredményes legyen a végül a rendes játékidõben gólnélküli döntetlenre végzõdõ találkozón, ahol a Vörös Ördögök végül büntetõk után búcsúzni kényszerültek.

 

Sajnos ugyanis csak õ tudta bevenni a tizenegyespárbajban a vendégcsapat hálóját, akik végül 3-1-es összesítéssel mentek tovább a következõ körben, ezzel megakadályozva, hogy Pereira újabb lehetõséghez juthasson a kisebbik angol kupasorozatban. Mindazonáltal, azóta minden egyes mérkõzésen leülhetett a felnõtt csapat kispadjára, a Watford, a Bournemouth és a Stoke City ellen pedig be is állhatott onnan.

 

Andreas Pereira gólja szögletbõl a Tottenham U21-es csapata ellen

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!