LVG csak Pelének hívja Smallingot

Louis van Gaal beismerte, hogy még mindig nehezére esik megjegyeznie a védõ nevét, ezért mostanában csak Pelének szólítja.


Van Gaal a pénteki sajtótájékoztatón árulte el ezt a szórakoztató tényt, miután bakot lõtt, amikor összekeverte az ikertestvérek, Will and Michael Keane neveit.

 

Az az eset már híressé vált, amikor Smallingot "Mike"-nak nevezte még tavaly júliusban, a United felkészülési túráján tartott sajtótájékoztatóján, San Joséban, majd négy hónappal késõbb ismét melléfogott, ez esetben "Michael"-nak nevezve a középhátvédet, miután 1-0-ra legyõzték a CSZKA Moszkvát a Bajnokok Ligájában.

 

A holland menedzser még tavaly eladta a védekezõ játékost, Michael Keane-t a Burnley-nek, majd nem olyan régen visszahívta a csatár Willt, aki kölcsönben volt a Prestonnál, azért, hogy több emberre tudjon számítani a támadó szekcióban.

 

 

Akkor is volt egy kis zûrzavar, amikor kétszer is összekeverte az ikreket, majd beismerte, feladta a reményt, hogy emlékezzen Will Keane keresztnevére, majd ezután következett a Smallinggal kapcsolatos vallomása.

 

Amikor arról kérdezték, hogy Will Keane az elsõ csapatban fog-e játszani, Van Gaal így válaszolt: "Ez csak is Michael Keane-en múlik."

 

 

Ezután felvilágosították, hogy megint rosszul emlékszik a támadó nevére, Van Gaal viccelve csak ennyit mondott: "Akarom mondani, Will Keane...a Michael-ra könnyebben emlékszem."

 

"'Mike' Smallingnak is azt mondtam, hogy csak Pelének fogom hívni, mert remek mozgása van, úgyhogy egyszerûbb lesz ha csak Pelének hívom."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!