Fletcher: Valencia visszatér!

Darren Fletcher bízik abban, hogy Antonio Valencia elõtt még fényes jövõ áll a Manchester Unitednél.



Az ecuadori szélsõt azonnal kórházba szállították, miután horrorisztikus sérülést szenvedett a kedd esti Bajnokok Ligája mérkõzésen.

Sir Alex Ferguson korábban már azt nyilatkozta, nem várja, hogy Valencia ebben a szezonban már pályára léphet, mivel hosszadalmas rehabilitációra számít, mire a játékos teljesen felépûl a sérülésébõl.

A Unitednél mindenki abban bízik, a 25 esztendõs Valencia teljesen fel tud épülni a sérülésbõl és ismét elfoglalhatja helyét az elsõ csapatban, de semmi garancia nincs arra, hogy képes lesz a régi formájában tündökölni egy ilyen súlyos sérülést követõen.

Fletcher azonban úgy véli, Valencia vissza fog térni a legjobb formájához a nem túl távoli jövõben és az elkövetkezendõ években A Vörös Ördögök meghatározó játékosa lesz.

"Nagyon rosszul nézett ki" - mondta a középpályás.

"Remélem a vizsgálatok megmutatják, nem olyan súlyos, mint amennyire félünk ettõl"

"Miután megérkezett a Wigantõl, nagy elsõ szezont tudhatott maga mögött és úgy tûnt, ez évben még emel ezen. Ez az, amiért annyira nagy csapás ez."

"Õ egy erõs karakter és egy remek srác. Nagyon eltökélt és keményen dolgozik mindig. Vissza fog térni, biztos vagyok benne! Nagy jövõje van a Manchester Unitednél!"
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!