Fergie Hernandezt élteti

Sir Alex Ferguson a mexikói csatárát, Javier Hernandezt élteti, kinek góljával dõlt el a United javára a St.Mary's-ben megrendezésre kerülõ FA kupa találkozó.


A támadó a 75. percben Ryan Giggs passza után talált a hálóba, ezzel beállítva a 2-1-es eredményt a Vörös Ördögök javára.

A United az elsõ félidõ vége elõtt kapott egy gólt Richard Chaplow révén, melyet Michael Owen a 65. percben egalizálni tudott, majd tíz percre rá Chicharito a gyõzelmet jelentõ gólt is megszerezte.

"Egy helyzete volt, abból gólt szerzett - egy helyzet, egy gól, hatalmas arány!" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. Fantasztikus munkát végez, mindig mozgásban van. Sokszor nem találtunk elegendõ helyet neki, de ezért a Southampont kell dícsérni. A védõik nagyon jól olvasták a dolgokat."

 


Csakúgy, mit kedden a Bloomfield Roadon, most is elsõ félidei hátrányból kellett visszakapaszkodni a csúcsra és Ferguson elismerte, az a formáció, amit a mérkõzésre választott, nem mûködött.

"Néha magunknak nehezítjük meg a dolgot, de most egy gyémánt alakzatot próbáltam ki a pálya közepén" - folytatta Fergie. "A Manchester United a széleket használva játszik, így ez a felállás nem igazán kedvezett nekünk. Egyáltalán nem mûködött."

"Próbáltuk tartani a labdát, de néhány lövésen kívül semmi veszélyt nem jelentettünk a kapura. Az elsõ félidõben semmit nem mutattunk, de a kapott gól arra késztetett minket, hogy játszunk. Ez motivált, hogy jobbak legyünk."

A Vörös Ördögök feljavultak szünet után támadásban és védekezésben egyaránt, de Ferguson sajnálja, hogy a bemutatkozó mérkõzését nem tudta Anders Lindegaard kapott gól nélkül lehozni, de a menedzsert ennek ellenére lenyûgözte a kapus teljesítménye.

 


"Anders igazán jó volt. Nyugodságot mutatott és a labdákat ahogy megjátszotta, fantasztikus volt. Jó kezdés a sráctól, nagyon elégedett vagyok vele."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!