Pereira frusztrált és kölcsönbe menne

A Manchester United középpályása ismét nyilvánosságra hozta elégedetlenségét a szezonban kapott kevés játéklehetõsége miatt, és szeretné, ha kölcsönbe kerülhetne.


A 20 éves brazil korosztályos válogatott játékos remek nyári felkészülési idõszakot produkált az Egyesült Államokban, kezdõként való bemutatkozásakor pedig gólt szerzett szeptemberben az Ipswich Town elleni Ligakupa mérkõzésen.

 

Pereira ezt követõen azonban csak egy mérkõzésen lehetett a kezdõcsapat tagja - ismét a Ligakupában - és már a hónap elején is hangot adott azon vágyának, hogy még a télen valahova kölcsönbe kerülhessen.

 

"A United játékosa vagyok, de láttam a sajtóban, hogy számos klub érdeklõdik irántam" - kezdte a GloboEsportenek.

 

"Nem tudom, hogy a United szeretne-e kölcsönadni engem, de keményen dolgozom azért, hogy lehetõséghez jussak. Ez az õ döntésük."

 

 

"Arra koncentrálok, hogy elvégezzem a feladatomat a Unitedben, de természetesen szeretném, ha Brazíliában is láthatóbbá válnék. Úgyhogy játszanom kell és több játéklehetõségre van szükségem."

 

"Nagy álom számomra, hogy az olimpián szerepelhessek."

 

"[Louis van Gaal] arra kért, hogy dolgozzak továbbra is keményen, és eljön majd az én lehetõségem is. Minden tõlem telhetõt megteszek ezért."

 

"Természetesen idõnként frusztrált vagyok, hogy nem játszhatok, de az edzõ ezeket a döntéseit mindig megbeszéli velem."

 

"Több játékidõre van szükségem, a klub pedig az ügynökömmel egyetértésben fog majd dönteni."

 

Pereira, aki hétfõn az U21-es csapat színeiben is remekelt, a Paris Saint-Germain ajánlatát utasította vissza a nyáron, hogy szerzõdést hosszabbítson a Manchester Uniteddel.

 

A Globo értesülései szerint a belgiumi születésû játékos helyzetét a Leicester City, a Malaga és egykori klubja, a PSV Eindhoven is élénk figyelemmel követi.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!