Fergie elismeri, hogy hibázott

A rossz taktika miatt majdnem kiesett csapata, de a végeredménnyel elégedett a United menedzsere.


 

Az elsõ félidõben bizony megszenvedtek a Vörös Ördögök a League One-ban szereplõ Szentek ellen. Ennek természetesen az is oka volt, hogy a United rendkívül felforgatott csapattal lépett pályára.

 

 

 

 

A második félidõben aztán a cseréknek is köszönhetõen végül Michael Owen és Javier Hernandez góljainak köszönhetõen megfordította a meccset a United, elkerülve ezzel a fáradtságos újrajátszást.

 

Noha már öt alkalommal is elhódította az FA kupát, Ferguson beismerte, a tegnapi meccset az õ elhibázott taktikai elképzelései miatt szenvedték meg ennyire.

 

„Nehézzé tettük magunknak ezt a meccset, amiért nekem kell vállalnom a felelõsséget” -mondta MUTV-nek.

 

„Kipróbáltunk egy gyémánt alakzatot a középpályán és azt hiszem ez lehetett a probléma. Mi mindig szélesen játszunk, kihasználva a vonal melletti területeket. Szokatlan volt és ezért nem is mûködött a dolog.”

 

„Teljesen veszélytelenek voltunk. Hiába birtokoltuk a labdát, mindössze 2-3 lövésig jutottunk el nem túl veszélyes zónából. Semmit sem mutattunk, a bekapott gól ha lehet így mondani viszont felpörgette a csapatot, aminek köszönhetõen a második félidõben sokkal aktívabbak voltunk.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!